18/05
2018

Doorpaksessie 'Persoonlijk Leidinggeven'

Locatie

HAZEMEIJER COMPLEX HENGELO
F. Hazemeijerstraat 400
7555 RJ Hengelo

0 PE

 

NVP Overijssel en Doorpak bieden je de mogelijkheid om deel te nemen aan een prikkelende sessie waarin je op ervaringsgerichte wijze een introductie krijgt op de 5 belangrijkste principes voor het versterken van Teamwork binnen jouw team of organisatie (vanuit het bewezen teamworkmodel van Patrick Lencioni). De sessie biedt je inzicht in dé 5 frustraties die teamleden ervaren én de wijze waarop je deze frustraties kunt ombuigen naar succesvoorwaarden. Naast het delen van ervaringen met gelijkgestemden, krijg je verfrissende inzichten én handvatten waar je direct in de praktijk mee aan de slag kunt gaan.

Onze missie is om mensen met een leidinggevende rol zich nóg vrijer en daadkrachtiger te laten zijn en daarmee teams te helpen boven zichzelf uit te stijgen. Een mooie bijkomstigheid is dat jouw werk-privé balans zal verbeteren.

Lees meer over de opleiding waarop deze doorpaksessie is gebaseerd in de brochure van Doorpakbv.

Programma

Laat je door het programma verrassen!

De doorpaksessie vindt plaats tussen 09.30 uur en 12.30 uur, dit is inclusief lunch.

Locatie

HAZEMEIJER COMPLEX HENGELO
F. Hazemeijerstraat 400
7555 RJ Hengelo

Meer informatie

Neem voor inhoudelijke informatie over de Doorpaksessie contact op met Hans Kets van Doorpak BV via hans@doorpakbv.nl.

Kosten
NVP-leden betalen € 30,00 inclusief btw.
Niet leden zijn uiteraard ook van harte welkom en betalen € 50,00 inclusief btw. 
Aanmelden kan via onderstaande aanmeldknop, wacht niet te lang in verband met het beperkte aantal plekken.

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 2 PE punten

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-plaza.nlAls je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners