20/06
2019

Employee journey: de 3 fases en de belangrijkste contactmomenten die daarbij horen

Locatie

50/50 Workcenter, Dijkstraat 6, 8011 XS in Zwolle.

Organisator
NVP activiteitenbureau
Doelgroep
Professionals, Seniors, Young Professionals
2 PE

Medewerkers bepalen het succes van jouw organisatie. Maar hoe zorg je ervoor dat het juiste en vaak schaarse talent voor jou kiest? Dat medewerkers met passie bijdragen aan de ambities van jouw organisatie? En oud-medewerkers nog steeds fan zijn? Investeer bewust en structureel in een optimale employee experience en in de gehele employee journey. In deze interactieve sessie neemt Wenda Bolink (Proof) je mee in de employee journey: de 3 fases en de belangrijkste contactmomenten die daarbij horen.

Extra leuk, Wenda sprak op 14 maart tijdens NVP Employee Experience Challenge. Na heel veel enthousiaste reacties komt Wenda nu naar Zwolle, waar zij je alles vertelt over de employee journey. Deze sessie duurt ruim twee keer zo lang, dus nog meer info waarmee je de volgende dag aan de slag kunt.

Wenda Bolink van PROOF
Wenda Bolink is auteur van het boek De employee journey en werkt als Strategy Consultant bij PROOF. Zij helpt organisaties bij het vertalen van hun ambities naar een ‘awe-inspiring employee experience’ gedurende de gehele employee journey. Wenda schreef samen met Sascha Becker het boek 'De employee journey - Creëer een optimale employee experience'. Wenda en Sascha zijn ervan overtuigd dat medewerkers het succes bepalen van elke organisatie. Ook was Wenda een van de sprekers op NVP Employee Experience Challenge. Haar workshop op EEC is beoordeeld met een 9!

Programma

16:00 Inloop
16:30 Employee Journey in 6 stappen naar een sterk werkgeversmerk 
18:00 Borrel en napraten 

Locatie

50/50 Workcenter, Dijkstraat 6, 8011 XS in Zwolle.

Meer informatie

Voor praktische en inhoudelijke zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP-afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl.

Kosten:
Deelname aan de bijeenkomst is kosteloos voor NVP-leden, niet NVP-leden zijn uiteraard ook van harte welkom maar betalen € 50,00. Leden mogen eenmaal per jaar kosteloos een introducé meenemen om hen kennis te laten maken met de NVP. 

Voor deelname aan de bijeenkomst ontvangen Certified HR Professionals 2 PE-punten.

Beeldmateriaal evenement
Op de bijeenkomsten van de NVP worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van de bijeenkomst bij de registratiebalie of organisator. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren.

 

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Als je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners