21/09
2017

Frits Kluijtmans presenteert zijn nieuwe HRM-boek

Locatie

Zuyd Hogeschool
Ligne 1, 6131 MT Sittard
Parkeren kan in de Oda-garage of in de Ligne-garage, beiden liggen direct bij de Zuyd Hogeschool

0 PE

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 1 PE punt

 

Graag nodigt de NVP je uit voor de boekpresentatie van de 3e editie van het Leerboek HRM, georganiseerd door de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling (NVP) en Zuyd Lectoraat Employability in samenwerking met het Zuyd HRM Business Lab.

Prof. Dr Frits Kluijtmans en Dr. Albert Kampermann, redacteuren van de 3e editie van het Leerboek HRM komen op donderdag 21 september 2017 langs op Zuyd locatie Ligne te Sittard om samen met de aanwezigen een interactieve reis door de tijd te maken. Verleden, heden en toekomst van het HRM speelveld zullen de revue passeren waarbij de grote veranderingen die het HRM veld het laatste decennium heeft ondergaan uitgebreid aan bod zullen komen.

Naast de voordracht is er op deze middag ook voldoende ruimte gereserveerd om actief met aanwezigen te sparren over trends, ontwikkelingen en kansen voor het HRM vakgebied.

Over de sprekers:
Frits Kluijtmans is emeritus hoogleraar Strategisch HRM aan de Open Universiteit. Hij is gediplomeerd IVN landschaps- en natuurgids en in die hoedanigheid houdt hij zich vooral bezig met de natuurontwikkeling en natuureducatie.
Albert Kampermann is assistent professor aan de faculteit Management, Science &Technology van de Open Universiteit Nederland. Zijn onderzoek en onderwijs richt zich op Strategisch HRM. Ook is hij verbonden aan eHRM b.v. dat zich richt op ontwikkeling van innovatieve instrumenten voor professionele loopbaanontwikkeling.

Programma

13.00 uur tot 13.30 uur: Inloop onder het genot van een kop koffie / thee & vlaai
13.30 uur tot 13.45 uur: Welkomstwoord en introductie door gastheren Dr. Jol Stoffers (Voorzitter NVP Limburg en lector van het Zuyd lectoraat Employability) en Dhr Rik loffeld (secretaris NVP Limburg en projectmanager HRM Business Lab)
13.45 uur tot 14.30 uur: Voordrachten door  Prof. Dr Frits Kluijtmans en Dr. Albert Kampermann
14.30 uur tot 14.45 uur: PAUZE
14.45 uur tot 15.25 uur: Interactief gedeelte met ruimte voor vraag & antwoord
15.25 uur tot 15.30 uur: Afsluiting
15.30 uur tot 16.30 uur: Napraten onder het genot van een hapje & drankje

Kosten
Voor NVP-leden is deelname aan de workshop gratis. Deelname aan deze presentatie voor niet-leden NVP bedraagt € 50,00. 

Locatie

Zuyd Hogeschool
Ligne 1, 6131 MT Sittard
Parkeren kan in de Oda-garage of in de Ligne-garage, beiden liggen direct bij de Zuyd Hogeschool

Meer informatie

Voor informatie over deze activiteit kun je contact opnemen met Rik Loffeld 06 295 241 14, rik.loffeld@zuyd.nl. Voor praktische zaken over aanmeldingen/ bevestigingen e.d. kun je contact opnemen met NVP, via 033 247 34 81 of activiteiten@nvp-plaza.nl

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-plaza.nlJe kunt je ook laten vervangen door een collega. Als je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Aanmelden
Ben je NVP-lid? Dan kun je je aanmelden via de aanmeldknop tot uiterlijk 14 september 2017. Let op: het kan zijn dat deze knop is alleen zichtbaar wanneer je bent ingelogd.  

Wil je je als niet lid aanmelden? Klik op de aanmeldknop en kies voor 'Registreren en inschrijven' als geen lid van de NVP. 

Onze partners