13/02
2020

Het HRM Event van de Haagse Hogeschool: MVO en HRM

Locatie

Haagse Hogeschool, Johanna Westerdijkplein 109, 2521 EN, Den Haag. De locatie is zeer goed bereikbaar met de bus, tram en trein (Station Den Haag HS). Tevens ruime gelegenheid voor (betaald) parkeren.

Organisator
Kring Holland
Doelgroep
Professionals, Seniors, Young Professionals
3 PE

Jaarlijks organiseert de Haagse Hogeschool HRM samen met NVP Kring Holland een event voor alle HRM-ers uit ons gezamenlijke netwerk, inclusief alumni, studenten, docenten en begeleiders.  

Met interessante lezingen, workshops, best practices en een netwerkborrel, willen we enerzijds iedereen bedanken voor hun inzet en anderzijds ons netwerk en de contacten met het werkveld versterken en uitbreiden. Namens de opleiding HRM en NVP Kring Holland nodigen we je van harte uit voor ons jaarlijks HRM-event 2020 dat in het teken staat van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.  

De roep om duurzaamheid staat hoog op de agenda en steeds meer organisaties en bedrijven zien het belang van MVO in. Zij kiezen daarbij voor een integrale aanpak waarbij de aandacht voor profit gecombineerd wordt met aandacht voor people en planet. Wat betekent MVO voor organisaties en voor HRM? Hoe vertaal je MVO naar HRM-beleid? Wat zijn de ervaringen van MVO-organisaties?  

Tijdens het HRM-event 2020 willen wij je inspireren met key-note sprekers als Maria van der Heijden, directeur MVO Nederland en Pascal Verheugd, Chief Human Resources Officer en MVO bij Hutten. En met best practices van onder andere ASR, PGGM, Rijk en Zwaan en Incentro. 

Lees meer over het event en de sprekers in ons programmaoverzicht. Je kunt je aanmelden met het aanmeldformulier. Vergeet niet aan te geven welke workshop je wilt bijwonen. Inschrijven is mogelijk tot en met 9 februari 2020. Klik hier voor de routebeschrijving.

                   

Programma

13:00 – 13:30 Ontvangst
13:35 – 14:00 Plenaire lezing: MVO in Nederland, door Maria van der Heijden, directeur MVO Nederland
14:00 – 14:50 Plenaire lezing: MVO en HRM bij Hutten door Pascal Verheugd, directeur HR en MVO bij Hutten
15:00 – 16:00 Eerste ronde workshop
16:15 – 17:15 Tweede ronde workshops
17:15              Start netwerkborrel

Locatie

Haagse Hogeschool, Johanna Westerdijkplein 109, 2521 EN, Den Haag. De locatie is zeer goed bereikbaar met de bus, tram en trein (Station Den Haag HS). Tevens ruime gelegenheid voor (betaald) parkeren.

Meer informatie

Voor praktische en inhoudelijke zaken kun je terecht bij Jan Stok via 06 558 53 066 of jjlstok@outlook.com.

Beeldmateriaal evenement
Op de bijeenkomsten van de NVP worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van de bijeenkomst bij de registratiebalie of organisator. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren.

Onze partners