27/06
2019

Hoe creëer je een coaching cultuur?

Locatie

ABN AMRO, Gustav Mahlerlaan 10 in Amsterdam.

Organisator
NVP Activiteitenbureau + Coaching Nederland
Doelgroep
Professionals, Seniors
2 PE

Onderzoek van de International Coach Federation geeft aan dat slechts 17% van de bedrijven, die zijn onderzocht, een coachingscultuur hebben, terwijl ander onderzoeken aantonen dat een coachingscultuur alleen maar winst voor het bedrijf oplevert, zowel emotioneel als financieel.

Alex Engel, executive coach, schrijver en directeur van Coaching.nl, behandelt in deze MeetUp de volgende thema’s:

  • Wat is een coachingscultuur?
  • Welke elementen zijn van belang?
  • Hoe creëren we een dergelijke cultuur?
  • Waar starten we?
  • Wie zijn er bij nodig?
  • Wat zijn de valkuilen?
  • Return on Investment.

De gastheer en tevens mede-presentator is Stijn de Vries, Interne coach bij ABN AMRO. 

Deze bijeenkomst is bestemd voor HR managers en directeuren die een coachingscultuur in hun organisatie willen creëren of verbeteren.
Er wordt gezorgd voor een kleine maaltijd.

Programma

16.30 uur tot 17.00 uur Inloop
17.00 uur tot 19.00 uur Bijeenkomst 

Locatie

ABN AMRO, Gustav Mahlerlaan 10 in Amsterdam.

Meer informatie

Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP-afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl

Kosten:
Deelname voor deze bijeenkomst is kosteloos voor NVP-leden , niet NVP-leden zijn uiteraard ook van harte welkom maar betalen € 50,00.

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 2 PE-punten.

Beeldmateriaal evenement
Op de bijeenkomsten van de NVP worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van de bijeenkomst bij de registratiebalie of organisator. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nlAls je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners