16/06
2022

HR-C@fé 'Zin in een Broodje Arbeidsrecht'

Organisator
Kring Noord-Brabant i.s.m. TEN Advocaten
Doelgroep
C-Level, Seniors, Professionals, Young Professionals
0 PE

Op donderdagochtend 16 juni 2022 organiseert het NVP-HR Café ism TEN Advocaten een Broodje Arbeidsrecht waarbij wij jullie graag bijpraten over uiteenlopende actualiteiTEN arbeidsrecht en relevante rechtspraak. We zullen stilstaan bij wetgeving die per 1 augustus a.s. in werking treedt, die mogelijk tot aanpassingen van de arbeidsovereenkomst en het personeelshandboek moet leiden. Ook besteden we aandacht aan onderwerpen als ontslag, ouderschapsverlof, het rechtsvermoeden arbeidsomvang, aftroggelen van personeel, flexkrachten, en nog veel meer.

We zullen jullie ook voorzien van belangrijke tips voor HR professionals.

Ten slotte behandelen we het thema Medezeggenschap.

Tijdens de bijeenkomst is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen. Heb je op voorhand al een arbeidsrechtelijke vraag of een onderwerp waar je graag nader over geïnformeerd wilt worden, laat het ons dan alvast per mail weten!

Programma

Sprekers
Mandy de Koning, Roel Lammers, Michiel Leenhouts en Hannah de Ruijter, advocaten van TEN Advocaten

Datum
Donderdagochtend 16 juni 2022

Programma
7:30 uur: Inloop
8:00 uur: Presentatie deel I
8:45 uur: Pauze
9:00 uur: Presentatie deel II
9.45 – 10:00 uur: Einde programma

Meer informatie

Locatie
073 Meeting Company, De Boogschutter 20 te 5215 MJ ’s-Hertogenbosch. Er is ruime parkeergelegenheid bij de locatie.

Kosten
Deelname aan deze bijeenkomst is voor iedereen gratis.

Aanmelden + meer informatie
Stuur een mail naar Mandy de Koning, programma coördinator via mdekoning@tenadvocaten.nl o.v.v. je naam, of schrijf je in op de website https://lnkd.in/eBjHiSJV. Voor meer informatie kun je eveneens contact opnemen met Mandy. Dat kan zowel via mail en telefonisch 06 – 27 03 52 61.


We ontmoeten je graag op donderdagochtend 16 juni in ‘s-Hertogenbosch.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op jouw online deelname. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Als je je opgeeft en niet deelneemt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, wordt het no-show tarief à € 15,- exclusief btw in rekening gebracht.

Onze partners