14/05
2019

HR Digitalisering Update

Locatie

Hoofdkantoor Exact Software
Molengraaffsingel 33
2629 JD Delft

Organisator
NVP & Exact
Doelgroep
Professionals
2 PE

Heeft jouw organisatie nog stappen te maken wat betreft digitalisering? Wil je weten hoe digitalisering echt bijdraagt aan Employee Experience en Engagement? En staat Robotisering bij jouw organisatie voor de deur, maar hoor je graag hoe anderen deze ontwikkeling hebben omarmd?

Op 14 mei organiseren NVP en partner Exact de HR Digitalisering Update! 
Waar we deze en andere vragen, antwoorden en ervaringen voor je op een rij zetten. 
Ga in gesprek met collega’s, volg interessante en praktische sessies en laat je bijpraten over de laatste digitaliseringontwikkelingen en de impact van robotisering op HR.

Wat hoor je tijdens de HR Digitalisering Update?
Hoe staat het met digitalisering van de personeelsdossiers binnen jouw organisatie? Pooja Harpal, HR Professional, heeft zich volledig gestort op de digitalisering van het personeelsdossier en deelt graag haar ervaringen, waardevolle tips en lessen met je.


Best practices successen en valkuilen. Lessons learned geven heel veel informatie waar jij wat aan hebt! Simone Essenstam, interim HR en Payroll professional, bespreekt interessante praktijkvoorbeelden over het uitrollen van Self Service en het belang van samenwerken met andere afdelingen bij digitaliseringsprojecten. 

De Robots zijn er! Over de impact van robotisering op HR vertelt Peter Waleboer, Manager HR Operations/Compensation & Benefits. Hij gaat niet alleen in op de grote trends, maar zal het ook hebben over handige toepassingen die je direct in de praktijk kunt inzetten.

Programma

15:30 - 16:00 Inloop
16:00 - 16:20 Peter Waleboer | Robotisering en HR
16:20 - 16:40 Pooja Harpal | Digitaliseren personeelsdossier
16:40 - 17:30 Simone Essenstam | Digitalisering als route vooruit 
17:30 Borrel

Locatie

Hoofdkantoor Exact Software
Molengraaffsingel 33
2629 JD Delft

Meer informatie

Voor praktische en inhoudelijke zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP-afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl.

Kosten:
De bijeenkomst is kosteloos voor NVP-leden en niet-leden. 

Voor deelname aan de bijeenkomst ontvangen Certified HR Professionals 2 PE-punten.

Beeldmateriaal evenement
Op de bijeenkomsten van de NVP worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van de bijeenkomst bij de registratiebalie of organisator. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Als je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners