03/10
2017

HR Directeurenontbijt

Locatie

Sassenpoort Zwolle
Sassenstraat 53, de eerste verdieping
8011PB Zwolle

0 PE

Iedere HR-manager/directeur loopt regelmatig tegen specifieke vraagstukken aan. Hierbij is het prettig om kennis en ervaringen van vakgenoten te gebruiken en op de hoogte te blijven van HR-trends en actualiteiten. Vaak ontbreekt het binnen de eigen organisatie aan een sparringpartner. Vanuit deze gedachten zetten Bureau HTM, Djopzz en Jong & Laan Zwolle het HR Directeurenontbijt op. NVP Kring Zwolle ondersteunt dit initiatief van harte. Deze bijeenkomsten brengen kennis, inspiratie én een nuttig netwerk met zich mee.

Ontbijtsessies
De groep bestaat uit maximaal twintig deelnemers, allen werkzaam in een strategische HR-functie bij bedrijven in de regio Zwolle. Het doel van de bijeenkomsten is ontwikkelingen delen, intervisie en kennis delen van HRM binnen een bredere context. De opzet is om ieder ontbijt een inspirerende spreker ut te nodig of eventueel een bedrijf te bezoeken. Graag denken wij samen met u na over thema’s en interessante en inspirerende sprekers.

Op 3 oktober sluit Nico Rienks aan. Nico is eigenaar van Rienks Arbodienst en een voormalig olympisch kampioen roeien. Aan de olympische spelen deed hij vijf keer mee. Hij won tweemaal olympisch goud (1988 en 1996), eenmaal brons (1992), een wereldtitel in 1991 en driemaal zilver tijdens wereldkampioenschappen. Daarmee heeft hij de beste erelijst van Nederlandse roeiers.

Meer info over zijn project 2020 is te vinden op: http://www.project2020.nl/informatie/

Programma

Van 07.45 uur tot 09.30 ben je van harte welkom op het HR Directeurenontbijt!

Locatie

Sassenpoort Zwolle
Sassenstraat 53, de eerste verdieping
8011PB Zwolle

Meer informatie

Heeft u interesse om aan te sluiten bij het HR Directeurenontbijt? Graag! Neem gerust contact op met één van de initiatiefnemers voor meer informatie. Of meld u direct aan.

René Drost
Directeur
Bureau HTM
renedrost@bureauhtm.nl  

Eric Krabbe
Directeur
Djopzz
eric@djopzz.nl
06 – 52685707

Miranda Kruithof
Strategisch HR-adviseur
deJong&Laan
miranda.kruithof@jonglaan.nl
06 – 23697812

Kosten: 
Leden en niet-leden kunnen gratis deelnemen aan deze bijeenkomst. 

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-plaza.nlJe kunt je ook laten vervangen door een collega. Als je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

 

Onze partners