05/10
2021

HR-Leiderschap Event: Het Nieuwe Transformeren - kom in beweging (Tweeluik: 23/09 & 5/10)

Locatie

Online (op 23 september) & live Vila Jongerius Utrecht (op 5 oktober)

Organisator
NVP activiteitenbureau
Doelgroep
C-Level
1 PE

Op 23 september (online) en 5 oktober (live op locatie bij Villa Jongerius te Utrecht) organiseert NVP voor iedereen met HR-eindverantwoordelijkheid het C-level event over 'Het Nieuwe Transformeren'. In een kleine setting met veel ruimte voor interactie, dagen we je uit om aan te haken bij wat sprekers en collega’s met je delen.

In de snel veranderende wereld moet je als HR-eindverantwoordelijke sneller lopen en constant blijven bewegen. Anticiperen en snel schakelen hoort daarbij. Dat weet jij als geen ander. Tegelijkertijd valt het niet mee om echt verandering te creëren, want de ontwikkelingen in de buitenwereld gaan vaak sneller dan je kunt bijbenen. Maar hoe kun je nu in de dynamiek toch succesvol zijn in veranderprocessen?

Het Nieuwe Transformeren
Tijdens het tweeluik over Het Nieuwe Transformeren gaat het over hoe jij als HR verantwoordelijke je rol in veranderprocessen kunt versterken.
Op 23 september (online), van 16.00 – 17.00 uur, deelt expert Cris Zomerdijk van Holland Consulting Group, tijdens de digitale kickstart praktische lessen en prikkelende vragen.
Op 5 oktober (in Utrecht), van 14.00 – 18.30 uur vindt de live-sessie plaats en gaan Cris en experts de diepte in over hoe je diverse tools kunt inzetten die dienend/ondersteunend zijn aan effectieve veranderprocessen.

Denk daarbij aan Arbeidsvoorwaarden, Huisvesting, Leren en  Strategic Workforce planning.

Als jij wilt weten hoe je met succes je HR-rol kan versterken in veranderprocessen, dan moet je 23 september en 5 oktober in je agenda zetten. Je leert dan hoe je jouw actuele veranderopgaven kunt oppakken. Het is daarnaast een ideale gelegenheid om jezelf te inspireren, activeren en met collega's te sparren.

Sprekers op 5 oktober zijn:

  • Jelderik Schutz, NVP bestuur - moderator
  • Cris Zomerdijk, Holland Consulting Group - moderator
  • Marjolein ten Hoonte, Randstad - Strategisch HRM in de context van transformatie
  • Rodney Schwartz, Tasper - Arbeidsvoorwaarden als een instrument in het transformatieproces
  • Marjon van Bree, Colliers - Werkplek of ontmoetingsplek, wat betekent anders werken voor mijn kantoorpand?
  • Steven Marshall en Eveline Ploeger, Berenschot - Strategic Workforce Planning
  • Danny van Heesch, Skillstown - Hoe zorg ik voor een leercultuur in de nieuwe werksituatie?

Praat met hen mee over hoe werk, werkomgevingen en werkvoorwaarden veranderen en laat je inspireren over hoe jij jouw rol binnen transformaties met overtuiging pakt, en daarmee je verantwoordelijkheid neemt. W

Algemene informatie en aanmelden
Het evenement is toegankelijk voor NVP-leden en relaties met HR-eindverantwoordelijkheid: C-level, Senior- en HR-Directeuren van top 500 organisaties met minimaal 500 werknemers.

Informatie over het inhoudelijke programma en de sprekers volgt binnenkort.

Nu al enthousiast en wil je je alvast aanmelden? Stuur een e-mail  naar activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl en je ontvangt een bevestiging van jouw aanmelding.

Locatie

Online (op 23 september) & live Vila Jongerius Utrecht (op 5 oktober)

Meer informatie

Voor praktische zaken rondom deze online bijeenkomst kun je contact opnemen met het NVP activiteitenbureau via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl

Kosten
Ben je HR-eindverantwoordelijk en lid van de NVP? Dan kun je kosteloos deelnemen aan het event. Niet-leden betalen € 120,- exclusief btw.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen we op je online deelname. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om deel te nemen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Als je je opgeeft en niet deelneemt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, wordt het no-show tarief à € 15,- exclusief btw in rekening gebracht.

Onze partners