26/01
2017

HR2Meet!

Locatie

Seat2Meet Eindhoven
Strijp-S Torenallee 24
5617 BD EINDHOVEN

0 PE

 

 

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname aan HR2Meet 2 PE punten

 

De nieuwe formule van de NVP-sectie Zelfstandigen!

Tijdens deze kleinschalige sessies krijgen leden de ruimte om hun kennis te delen; je kunt bijvoorbeeld een boek presenteren, een HR scan laten zien, een whitepaper bespreken of over een inhoudelijk (HR) thema met elkaar van gedachten wisselen op een gestructureerde manier. Als bestuur faciliteren we en zorgen voor de ruimte. We geven de leden vervolgens een podium om gezamenlijk aan de slag te gaan. HR2Meet wordt voor de leden en door de leden georganiseerd. Tijdens elke sessie is er keuze uit 2 of 3 onderwerpen om over in gesprek te gaan. HR2Meet vindt plaats in elke oneven maand op de laatste donderdag (in Eindhoven).

We zouden het heel mooi vinden als steeds meer leden de weg naar elkaar weten te vinden zodat we op meerdere locaties HR2Meet bijeenkomsten kunnen organiseren. Het is de bedoeling dat het concept zich als een zwerm over Nederland uitspreidt. Als je ideeën hebt voor HR2Meet, deel het dan in de Linkedin groep van HR2Meet of geef het door aan het bestuur.

Doel is vaste bijeenkomsten te organiseren, dicht bij de leden op meerdere locaties in het land, aan het einde van de dag van 17.00- 19.00 elkaar te treffen. Inmiddels zijn Eindhoven en Utrecht de locaties waar HR2Meet standaard wort georganiseerd.

Programma

HR Project management: Veranderingen moeten steeds sneller worden geïmplementeerd. Termen als Agile, Lean, Scrum, hoe kunnen we ze inzetten en wat levert het op?

Deze sessies worden begeleid door Jolanda Strijbos. Zij zal ervoor zorgen dat ieders inbreng aan bod komt zodat er in een gezellige sfeer een constructieve dialoog gevoerd zal worden

Start:  17.00 uur
Einde: 19.00 uur

Deelnemers
6-8 deelnemers
Locatie

Seat2Meet Eindhoven
Strijp-S Torenallee 24
5617 BD EINDHOVEN

Meer informatie

Heb je vragen, wil je een HR2meet! sessie verzorgen/begeleiden, of wens je meer informatie? Mail dan naar zelfstandigen@nvp-plaza.nl.
NVP biedt met HR2Meet een podium om kennis te delen. HR2Meet is geen commercieel platform en commerciële uitlatingen worden dan ook niet op prijs gesteld.

Aanmelden:
Meld je hieronder aan. Deelname is (vooralsnog) kosteloos.

Onze partners