30/03
2017

HR2Meet!

Locatie

Seat2Meet Eindhoven, Strijp-S
Torenallee 24, 5617 BD Eindhoven

0 PE

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 2 PE punten

Tijdens deze kleinschalige sessies krijgen leden de ruimte om hun kennis te delen; je kunt bijvoorbeeld een boek presenteren, een HR scan laten zien, een whitepaper bespreken of over een inhoudelijk (HR) thema met elkaar van gedachten wisselen op een gestructureerde manier. Als bestuur faciliteren we en zorgen voor de ruimte. We geven de leden vervolgens een podium om gezamenlijk aan de slag te gaan. HR2Meet wordt voor én door de leden georganiseerd. Tijdens elke sessie gaan we in gesprek over 1 of 2 onderwerpen. HR2Meet vindt plaats in Eindhoven en Utrecht. Check hiervoor de agenda op de website van de NVP.

We zouden het heel mooi vinden als steeds meer leden de weg naar elkaar weten te vinden zodat we op nog meer locaties HR2Meet bijeenkomsten kunnen organiseren. Het is de bedoeling dat het concept zich verder over Nederland uitspreidt. Als je ideeën hebt voor HR2Meet, deel het dan in de Linkedin groep van HR2Meet of geef het door aan het bestuur.

Onderwerp van de bijeenkomst:
Actualiteiten arbeidsrecht voor HR: De bedoeling van deze bijeenkomst is om met elkaar ervaringen met de Wet Werk en Zekerheid uit te wisselen, waarbij de nadruk ligt op de betekenis daarvan voor HR. 

Deze sessie wordt begeleid door Debby Wentink-Kolk, advocaat arbeidsrecht uit Utrecht. Debby zal ons door enkele voetangels en klemmen loodsen van de WWZ aan de hand van recente rechtspraak waarbij wij interactief en in informele sfeer met elkaar ervaringen kunnen delen en uitwisselen.

Programma

HR2Meet! vindt plaats van 17.00 uur tot 19.00 uur in Seats2Meet in Eindhoven.

Deelnemers
We streven naar 6-8 deelnemers.
Locatie

Seat2Meet Eindhoven, Strijp-S
Torenallee 24, 5617 BD Eindhoven

Meer informatie

Heb je vragen, wil je een HR2meet! sessie verzorgen/begeleiden, of wens je meer informatie? Mail dan naar zelfstandigen@nvp-plaza.nl. Aanmelden voor de HR2meet sessie kan via onderstaande aanmeldknop. Deelname is (vooralsnog) kosteloos.

NVP biedt met HR2Meet een podium om kennis te delen. HR2Meet is geen commercieel platform en commerciële uitlatingen worden dan ook niet op prijs gesteld.

Onze partners