16/04
2019

HRM of the Future: 'Be prepared not scared', HRM Symposium 2019 De Haagse Hogeschool samen met NVP

Locatie

Haagse Hogeschool, Johanna Westerdijkplein 75 2521 EN, Den Haag. De locatie is zeer goed bereikbaar met de bus, tram en trein (Station Den Haag HS). Tevens ruime gelegenheid voor (betaald) parkeren.

Organisator
Kring Holland
Doelgroep
Professionals, Young Professionals, Seniors
3 PE

Een sterke verbinding tussen onderwijs, onderzoek en beroepspraktijk is waar De Haagse Hogeschool als netwerkhogeschool voor staat. De opleiding HRM organiseert daarom jaarlijks een symposium waar studenten, docenten en relaties uit de praktijk elkaar ontmoeten. Graag nodigen we je uit voor het HRM-symposium 2019 dat in het teken staat van de toekomst.

HRM of the future
We leven in een tijd met een duizelingwekkende hoeveelheid veranderingen, aangejaagd door onder andere de globalisering en de digitalisering. Zekerheden en verdienmodellen worden overhoopgehaald, organisaties die jarenlang succesvol waren, vinden zich opnieuw uit of maken plaats voor nieuwe organisaties.

En de veranderingen nemen toe in een exponentieel tempo. De verwachting is dat dat de wereld de komende 10 jaar nog radicaler gaat veranderen. Robotisering en kunstmatige intelligentie zullen bijvoorbeeld een nog grotere impact hebben op organisaties, werk en werkgelegenheid.  Ook de energietransitie, de zelfrijdende auto’s, blockchain, migratie en klimaatvraagstukken zorgen voor fundamentele maatschappelijke en economische veranderingen.

Wat is de impact van deze ongekende dynamiek op het werk en op de maatschappij? Is er bijvoorbeeld straks nog werk voor iedereen of gaan we een tweedeling krijgen tussen de haves en de have nots? Hoe kunnen we ons voorbereiden op wat er komen gaat en wat is de rol van HRM daarbij?

Tijdens het symposium 2019 krijg je een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen van Ruud Veltenaar, een van de prominente trendwatchers in Nederland. Tijdens verschillende workshops en masterclasses zoomen diverse experts zoomen in op deelthema’s. We sluiten af met Anne Doeser, HR Innovator bij de Rabobank. Uiteraard is er volop gelegenheid om te discussiëren en ervaringen uit te wisselen.

12.30 - 13.30 uur Ontvangst en informatiemarkt
13.30 - 13.35 uur Welkom
13.35 - 13.45 uur Wereldburgerschap door Rajash Rawal, lid College van Bestuur, De Haagse Hogeschool
13.45 - 15.20 uur Anticiperen op de toekomst, plenaire lezing door Ruud Veltenaar, trendwatcher
15.30 - 16.30 uur Workshops en masterclasses
16.35 - 17.20 uur Best practice: HR Innovation Lab door Anne Doeser, HR Innovator, Rabobank
17.20 - 17.30 uur Afsluiting door Deniz Dibooglu, oud-student opleiding HRM en winnaar van de ECHO Award 2018
17.30 - 18.30 uur Netwerkborrel en informatiemarkt

Inschrijven is mogelijk tot en met 10 april 2019. Lees meer over het symposium en de sprekers in het Programmaboekje.

Locatie

Haagse Hogeschool, Johanna Westerdijkplein 75 2521 EN, Den Haag. De locatie is zeer goed bereikbaar met de bus, tram en trein (Station Den Haag HS). Tevens ruime gelegenheid voor (betaald) parkeren.

Meer informatie

Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP-afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl Voor inhoudelijke zaken kun je terecht bij Jan Stok via  stok3j@gmail.com  of 06 55 85 30 66. 

Aanmelden
We willen je vragen twee keer aan te melden, via de NVP website en voor de workshops via het aanmeldformulier van de Haagse Hogeschool

Kosten
De bijeenkomst is kosteloos voor NVP-leden, niet NVP-leden zijn uiteraard ook van harte welkom maar betalen € 50,00. Studenten kunnen kosteloos deelnemen, echter dienen zij dit wel bij aanmelding bekend te maken door een e-mail te sturen naar activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl.

Voor deelname aan de bijeenkomst ontvangen Certified HR Professionals 3 PE-punten.

Beeldmateriaal evenement
Op de bijeenkomsten van de NVP worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van de bijeenkomst bij de registratiebalie of organisator. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nlAls je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners