16/03
2017

Jaarlijks AVANS Symposium HRM

Locatie

NHTV Breda
Mr. Hopmansstraat 1, Breda

0 PE

In Nederland zijn organisaties bezig met nieuwe vormen van organiseren. De reden waarom een organisatie bestaat wordt heroverwogen, net als de bijdrage in de maatschappij aan duurzame ontwikkeling. Van buiten naar binnen organiseren met de blik op het systeem waarin de organisatie "leeft", brengt verschuivingen met zich mee. Deze verschuivingen kunnen vergaande gevolgen hebben voor de HR functie.

Hierover gaat het jaarlijkse symposium, welke dit jaar plaatsvindt op 16 maart in Breda, met als titel:

Hot & spicy, organisaties in de blender
Van buiten naar binnen organiseren

 

Wat kun je verwachten
Het symposium wordt geopend door Drs. Jos Rovers. Jos zijn fascinatie is mensen in organisaties beter en plezieriger te laten werken. Hij richt zich op hedendaagse vormen van organiseren: persoonlijke inzet en betrokkenheid, zingeving, duurzaamheid en de relatie met mensen in de samenleving.
Daarnaast zijn op het symposium 20 experts aanwezig. Zij gaan met je in gesprek over hun en jouw ervaringen en delen hun deskundigheid of juist vragen waar ze tegenaan lopen: samen kennisdelen en verdiepen en verrijkt weer terug naar de praktijk!

Programma

15.30 uur – Ontvangst
16.00 uur – Opening door Koen van Schendel, Productmanager HRM Avans+ en Tonnie van der Zouwen, Lector Sustainable Working and Organising Avans Hogeschool
16.15 uur – De mens als maatstaf voor organiseren door Jos Rovers
17.00 uur – In gesprek met experts/ervaringsdeskundigen. In groepen ga je in gesprek met experts van organisaties die bezig zijn met deze ontwikkeling van buiten naar binnen organiseren.
18.30 uur – HR café, met elkaar in gesprek onder het genot van broodjes en borrel
19:45 uur – Plenaire afsluiting, gezamenlijke conclusies trekken

Locatie

NHTV Breda
Mr. Hopmansstraat 1, Breda

Meer informatie

Lees meer informatie over het symposium en meld je snel aan, de ervaring heeft geleerd dat er veel animo is voor het jaarlijkse gratis symposium.

Annuleringsregeling

Deelnemen aan het symposium is gratis. Heb je je aangemeld, maar ben je toch verhinderd? Wanneer u zich na 15 februari 2017 afmeldt of niet aanwezig bent tijdens het symposium zonder afmelding dan zijn wij genoodzaakt om € 50,- in rekening te brengen. Wel is het mogelijk om u te laten vervangen. Afmelden doet u via: rvdakker@avansplus.nl.

Onze partners