13/06
2019

Loopbaan- en Burnoutcoaching in de HR praktijk

Locatie

NH Hotel Arnhem Rijnhotel, Onderlangs 10, 6812 CG in Arnhem.

Organisator
NVP Activiteitenbureau
Doelgroep
Professionals, Young Professionals
2 PE

Herken je dat? De goede medewerkers vertrekken en je blijft zitten met mensen die minder presteren door welke oorzaak dan ook. Hoe kun je als HR adviseur helpende interventies initiëren?

Tijdens deze bijeenkomst willen we met jullie op interactieve wijze onze kennis over loopbaanbegeleiding en Stress en Burn-out coaching delen. Wat kun je nog toevoegen aan je HR tools, en wat is echt helpend om de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers te vergroten.

  • Hoe houd je je mensen binnen of wil je juist doorstroom bevorderen?
  • Hoe voorkom je uitval door te veel stress en wat moet je doen om je mensen weer snel aan het werk te krijgen?

Deze avond willen wij met elkaar inzichten delen die je zelf in de praktijk zou kunnen gebruiken. Wie weet hebben jullie zelf ook wel een geweldig werkend instrument. Wij hopen met jullie op een interactieve avond waarbij je aan het einde van de avond naar huis gaat met toepasbare inspiratie die je kunt gebruiken binnen je eigen organisatie.

Alke Vrieling is loopbaancoach en HR Adviseur. Zij heeft ervaring als HR consultant, recruiter en HR manager en heeft nu haar eigen coach en advies bedrijf waarbij ze zich met name richt op loopbaanvragen. De combinatie tussen loopbaancoaching en haar jarenlange HR (management) ervaring zorgt ervoor dat zij een pragmatische coach is met veel kennis van de arbeidsmarkt en de ontwikkeling van organisaties.

Marion Glaudemans is een ervaren interim HR adviseur en (team)coach. Zij heeft die ervaring vooral binnen non profit organisaties opgedaan. Bij veel opdrachtgevers kreeg zij steeds vaker te maken met medewerkers die door psychische klachten uitvielen. Binnen haar coachpraktijk is zij zich naast werk gerelateerde coachvragen steeds meer aan het richten op coachees met stress en burn-out klachten. Graag zal zij deze avond haar kennis met jullie delen over signalen, verloop en preventie. 

Programma

17.00 – 17.30 uur: inloop met broodje
17.30 – 19.30 uur: inhoudelijk programma
19.30 – 20.30 uur: netwerkborrel

Locatie

NH Hotel Arnhem Rijnhotel, Onderlangs 10, 6812 CG in Arnhem.

Meer informatie

Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-plaza.nl.

Kosten:
De presentatie is kosteloos voor NVP-leden, niet NVP-leden zijn uiteraard ook van harte welkom maar betalen € 50,00.

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 2 PE-punten.

Beeldmateriaal evenement
Op de bijeenkomsten van de NVP worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van de bijeenkomst bij de registratiebalie of organisator. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nlAls je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners