12/10
2017

Meet & Greet

Locatie

Jaarbeurs Innovation Mile (JIM), Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht.

JIM bevindt zich op de zesde verdieping van het Beatrixgebouw. JIM zit naast Utrecht CS en is dus gemakkelijk te bereiken met het OV. Kom je met de auto dan kun je parkeren op de parkeerplaatsen van de Jaarbeurs. Tevens kan je gratis parkeren in de omliggende wijk.

0 PE

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 1 PE punt 


Er staat weer een nieuwe Meet & Greet op de agenda, speciaal voor NVP Young Professionals. Op donderdag 12 oktober neemt een trainer van The Young Workforce je met een leuke, interactieve presentatie mee in het thema ‘generatiemanagement’, een actueel thema in het HR-werkveld. Daarna is er volop gelegenheid om hierover in gesprek te gaan met HR-professionals en Youngsters. Meld je snel aan!

Het wordt een avondvullend programma, waarna je met volop kennis, energie en nieuwe netwerkconnecties naar huis gaat. Op een centrale, inspirerende locatie naast Utrecht CS start de avond met de presentatie van The Young Workforce. Na deze interactieve sessie ben je je bewust van de verschillende generaties op de werkvloer en hoe een organisatie met jou, Youngster, als werknemer up-to-date kan blijven.

Hier eindigt de avond nog niet. Vervolgens kun je aanschuiven in het ‘World-café’. Voor jou de mogelijkheid om in contact te komen met HR-professionals. In vier rondes van een kwartier ga je samen met een-HR professional én andere Youngsters in gesprek over een stelling rondom het thema generaties. Elke ronde ontmoet je weer een andere HR-professional en kun je natuurlijk ook de vragen stellen die je altijd al hebt willen weten!

Na deze vier rondes gaat het netwerken gewoon door tijdens de borrel. Kortom, het wordt weer een ontzettend leuke, gezellige en vooral inspirerende avond!

Het event start om 19:00 uur, maar vanaf 18:30 uur ben je van harte welkom en staat er koffie en thee klaar. Zien we je op 12 oktober bij de Meet & Greet?!

Programma

18:30 uur: Inloop met koffie en thee
19:00 uur: Start presentatie The Young Workforce
20:00 uur: Pauze
20:15 uur: Start World-café – vier rondes van 15 minuten
21:15 uur: Afronding en borrel

Kosten
Deelname aan deze bijeenkomst is voor NVP-leden gratis. Ben je een Young Professional en wil je eens kennis maken met de NVP Young Professionals? Dan ben je ook van harte uitgenodigd. 

Locatie

Jaarbeurs Innovation Mile (JIM), Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht.

JIM bevindt zich op de zesde verdieping van het Beatrixgebouw. JIM zit naast Utrecht CS en is dus gemakkelijk te bereiken met het OV. Kom je met de auto dan kun je parkeren op de parkeerplaatsen van de Jaarbeurs. Tevens kan je gratis parkeren in de omliggende wijk.

Meer informatie

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Marleen Willemink (marleenwillemink@live.nl) of met Lotmar Zeehuizen via Lotmar.zeehuisen@student.hu.nl. Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-plaza.nl.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-plaza.nl. Als je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte kosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners