09/04
2019

Modern belonen: hoe kom je tegemoet aan de wensen van babyboomers tot generatie Z?

Locatie

Hogeschool InHolland, Wildenborch 6, 1112 XB Diemen
Auditorium

Organisator
Kring Holland
Doelgroep
Professionals, Young Professionals
2 PE

Veel organisaties en HR-afdelingen willen graag op een meer moderne manier gaan belonen, maar vragen zich af hoe. Het is in onze huidige krappe arbeidsmarkt van belang dat je als werkgever interessant bent en blijft voor je werknemers. Want je wilt zowel het schaarse talent binnen halen, als ook voorkomen dat medewerkers vertrekken omdat je als werkgever niet voldoende te bieden hebt. Aan de ene kant moeten medewerkers daarom gedurende hun lange loopbaan relevant blijven - maar tegelijkertijd willen zij zelf dat hun werkgever voor hen ook relevant blijft. 

  • Hoe kan modern beloningsbeleid bijdragen aan de employee experience en employer branding? Welke rol speel jij daarin als HR-professional?
  • Welke betekenis heeft beloning voor werknemers, welke vorm van beloning werkt daarom wel en welke niet, en waarom is dat zo?
  • Hoe kijken startende werknemers van nu aan tegen beloning en hoe zorg je dat je een aantrekkelijk beloningsbeleid maakt dat deze doelgroep aanspreekt?

Tijdens deze kennissessie neemt Merknemers (www.merknemers.nl) je mee in de mogelijkheden die modernisering van het beloningsbeleid biedt. Wat kunnen bijvoorbeeld keuzebudgetten bij bovenstaande vragen betekenen? Aan de hand van cases worden vragen beantwoord en krijg je inzicht in welke mogelijkheden er zijn om via moderne beloning impact te hebben.  

Tijdens de kennissessie ga je actief aan de slag met de volgende onderwerpen:

  • Wat is de impact van beloningsbeleid op de employee experience, employer branding en het binnenhalen en behouden van talent?
  • Cases: hoe sluit je aan op verschillende generaties en verschillende doelgroepen?
  • Quick wins: welke mogelijkheden zijn er om de employee journey te verbeteren zonder de loonkosten te laten stijgen (of wellicht zelfs te verminderen)?

Door de actieve dialoog tussen experts, senior HR-professionals en Young professionals ontstaan inzichten die leiden tot een toekomstbestendig loopbaanbeleid. Na afloop van deze kennissessie heb je inspiratie, kennis en ervaring opgehaald om er binnen jouw organisatie mee aan de slag te gaan.

Deze kennissessie wordt begeleidt door Esther Flipse en Stef Swinkels van Merknemers. Wil je alvast kennis maken met Esther en Stef, lees dan hier het interview dat we met ze hebben afgenomen.

 

 

Programma

15.00 uur inloop met koffie, thee
15.30 uur start programma
18.00 uur einde programma, napraten met fris / borreltje

Locatie

Hogeschool InHolland, Wildenborch 6, 1112 XB Diemen
Auditorium

Meer informatie

Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-plaza.nl.

Kosten:
De presentatie is kosteloos voor NVP-leden, niet NVP-leden zijn uiteraard ook van harte welkom maar betalen € 50,00.

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 2 PE-punten.

Beeldmateriaal evenement
Op de bijeenkomsten van de NVP worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van de bijeenkomst bij de registratiebalie of organisator. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nlAls je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners