11/11
2018

Nationaal HR-Congres

Doelgroep
0 PE

In een wereld waar arbeidsrelaties in hoog tempo veranderen en talent steeds belangrijker wordt, waar engagement het toverwoord is en de rol van inspirerend leiderschap groeit, waar zonder data-analyse geen strategische beslissing meer wordt genomen en medewerkers steeds meer zelf de regie pakken; in die wereld van stormachtige ontwikkelingen is de behoefte aan het delen van kennis en ervaringen groter dan ooit.

Het Nationale HR-congres is daar dé gelegenheid voor. Met de top sprekers en top gasten op een top locatie!

The future of work
De NVP duikt in 2018 in HR-tech. Digitalisering, robotisering, artificial intelligence, meta data, hr-analytics… Er komt veel op ons af. Zaken die gevolgen hebben voor hoe organisaties opereren maar zeker ook voor HR. Welke nieuwe skills zijn er nodig? Hoe gaan we om met privacy? Wat staat ons nog te wachten? En wat betekent het voor de rol van HR? 

En ondanks die opmars van techniek, wordt talent in alle organisaties steeds belangrijker. Organisaties die overeind willen blijven in deze turbulente tijd, focussen op talent! HR-tech, de focus op talent en reinventing organisations hebben grote gevolgen voor de rol van HR. We gaan anders kijken naar medewerkers, naar techniek, naar leiderschap en vooral naar de skills die nodig zijn om een organisatie futureproof te maken. Wat vraagt dat van HR? En hoe adviseer je de board in deze turbulente tijden? Daarover gaat het Nationale HR-jaarcongres!

Kijk voor meer informatie op de website van het Nationaal HR-Congres!

Programma

13.30  Inloop
14.00  Start programma
17.00  Borrel
18.30  Start Grand Diner
19.45  Inspirerende keynote
20.00  Hoofdgerecht
21.00  Afsluiting, gevolgd door dessert en koffie

Aanmelden:
Aanmelden voor het Nationaal HR-Congres kan via de website van het congres. 

Onze partners