12/12
2018

NVP-college 'Het nieuwe Belonen' met Kilian Wawoe

Locatie

SAP Successfactors

Organisator
NVP
Doelgroep
Professionals, Seniors
2 PE

Een manager besteedt gemiddeld 100 tot 200 uur per jaar aan het beoordelen en belonen van het team. De opbrengst is vaak weinig tevredenheid en veel frustratie. Hoe kunnen we die tijd wel nuttig gebruiken? Hoe 

Managers willen graag talent aantrekken en vervolgens motivatie- en  prestatie- verbetering, toch blijkt beoordelen en belonen maar in zeer beperkte mate het geschikte middel voor deze doelen! Wat dan wel?voorkomen dat een beoordelingsgesprek en veroordelingsgesprek wordt? 

In dit NVP-college verbindt Dr. Kilian Wawoe van de Vrije Universiteit in Amsterdam de wetenschap aan de praktijk van het Beoordelen en Belonen. Op basis van zijn onderzoek kom je niet alleen te weten wat er zoal mis gaat op dit gebied, maar ook laat hij alternatieven zien hoe het wel moet. Ook laat hij 'best practices' zien van organisaties die inmiddels aan de slag zijn gegaan met Het Nieuwe Belonen.  

Dr. Kilian W. Wawoe studeerde af in de Human Resources management aan de vakgroep organisatiepsychologie van de universiteit Utrecht. Vervolgens werkte hij 11 jaar voor ABN-AMRO in verschillende functies binnen Human Resources over de hele wereld. Op dit moment is hij in deeltijd verbonden als parttime docent Human Resources Management aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Daarnaast is hij consultant op het gebied van beoordelen en belonen. 

Programma

17.30 - 18.00 uur Inloop met broodjes
18.00 - 20.30 uur NVP-college: Het nieuwe belonen
20.30 - 21.00 uur Netwerkborrel

Locatie

SAP Successfactors

Meer informatie

Voor praktische zaken en inhoudelijke zaken rondom deze bijeenkomst kun je terecht bij NVP afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl of 033 247 3481. 

Kosten:
Deelname aan deze bijeenkomst is voor leden en niet-leden gratis. We willen niet-leden vragen zich aan te melden door middel van een e-mail aan info@nvp-hrnetwerk.nl.

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 2 PE-punten.

Beeldmateriaal evenement
Op de bijeenkomsten van de NVP worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van de bijeenkomst bij de registratiebalie of organisator. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nlAls je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners