06/12
2017

NVP Collegetour "ontvangt HR-topvrouw Alice Diels”

Locatie

Haagse Hogeschool
Johanna Westerdijkplein 75
2521 EN Den Haag

Doelgroep
0 PE

NVP HR Hogeschool Tour 2017: “Simone Lensink ontvangt Sodexo HR topvrouw Alice Diels”

Het format van Collegetour is bij de meeste van ons bekend. NVP Zuid-Holland werkt al sinds 2015 met dit format, met vaste anchorvrouw Simone Lensink. Zij gaat in gesprek met gasten met aanzien uit de HRM wereld. Het gaat daarbij altijd om een gast van wereldformaat die mee kan én mag praten over HRM in Nederland.

Voor deze meeting op 6 december 2017 is dat niemand minder dan de Human Resources Director van Sodexo, Alice Diels. 

Programma

15.00 uur            ontvangst
15.15 uur            welkom door Haagse Hogeschool en NVP Zuid-Holland.
15.25 uur            aankondiging Collegetour-gast door anchorvrouw Simone Lensink
17.00 uur            einde programma en start netwerken

Onze gast van deze Hogeschool Tour 2017: Alice Diels
Alice Diels is al flink wat jaren werkzaam in een HR rol. Voor Sodexo was ze onder andere actief bij Vattenfall/Nuon en Post.nl, clubs die bekend staan om hun groei, bezuinigingen en reorganisaties. Zij is gewend om te laveren in een spanningsveld met medewerkers, bonden en werkgevers. Op dit moment werkt ze aan de transformatie van de HR organisatie binnen Sodexo NL. Binnen de NVP is Alice actief als landelijk voorzitter. Zij is als NVP-boegbeeld niet bang om professionele dilemma’s te delen met vakgenoten. Alice is een extraverte vrouw die velen aanspreekt en de wereld van de HRM professional toegankelijk maakt voor studenten én collega HRM professionals.

Anchorvrouw Simone Lensink
Simone Lensink is de energieke anchorvrouw die mensen in beweging krijgt én meeneemt in de belevenis van deze unieke HRM collegetourreeks. Simone is naast deze rol actief als hoofdredacteur van het vakblad Personeelbeleid, een uitgave van FC Klap in samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement en Organisatieontwikkeling (NVP).

Deze bijeenkomst worde mede mogelijk gemaakt door:
 

Kosten
Deelname aan een afdelingsbijeenkomst van de NVP Zuid-Holland is gratis voor studenten, leden en genodigden. Niet-leden betalen € 50,-. Leden mogen één keer per jaar gratis een introducé meenemen naar een bijeenkomst.

Locatie

Haagse Hogeschool
Johanna Westerdijkplein 75
2521 EN Den Haag

Meer informatie

Voor inhoudelijke informatie over deze bijeenkomst kun je contact opnemen met Helma van den Berg via 06 146 984 31. Voor praktische zaken over aanmeldingen/ bevestigingen e.d. kun je contact opnemen met de afdeling Activiteiten, via activiteiten@nvp-plaza.nl of 033 247 34 81.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-plaza.nl. Als je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte kosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners