18/11
2019

NVP Hogeschool College Tour met Emilie ten Bokkel Huinink van Rijk Zwaan

Locatie

Haagse Hogeschool, Johanna Westerdijkplein 75, 2521 EN, Den Haag. De locatie is zeer goed bereikbaar met de bus, tram en trein (Station Den Haag HS). Tevens ruime gelegenheid voor (betaald) parkeren.

Organisator
Kring Holland
Doelgroep
Professionals, Young Professionals, Seniors
1 PE

Voor deze editie van de NVP Hogeschool Collegetour is niemand minder dan Emilie ten Bokkel Huinink, Group Manager Human Resources van Rijk Zwaan uit de Lier, onze gast! Rijk Zwaan (groenteveredelingsbedrijf) is in 2018 uitgeroepen tot Beste Werkgever van Nederland in de categorie Productie & Industrie. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zit bij hun in de genen.

Rijk Zwaan staat bekend om zijn mensgerichte werkgeverschap en bedrijfscultuur. Het bieden van een prettige en duurzame baan met goede arbeidsvoorwaarden is de primaire doelstelling van het familiebedrijf dat inmiddels met ruim 3000 medewerkers actief is in 30 landen. De medewerkers staan op nummer één en krijgen veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Motivatie staat hoog in het vaandel en aan beoordelingsgesprekken met harde targets en prestatiecijfers, doen ze niet. Rijk Zwaan durft tegen de huidige trend in te gaan van flexibele en tijdelijke contracten! 

Het klinkt allemaal ideaal, maar in deze tijd van 'agile werken', hoe blijven ze dan flexibel? Hoe wordt er gestuurd bij Rijk Zwaan? Als iedereen zoveel vrijheid krijgt, wordt het dan geen chaos? En hoe voorkomen ze dat de medewerkers met die vaste contracten niet uitgekeken raken op hun baan?

Het belooft een interessante en spannende College Tour te worden met Emilie!
Deze Collegetour wordt gehouden bij The Hague University of Applied Sciences/Haagse Hogeschool in Den Haag, waarvoor de uitwisseling tussen studenten en ervaren professionals in het HR-vak van grote waarde is. Coördinator is Manolis Mavromatis, Senior Lecturer HRM.

Programma

15.00 uur  Ontvangst
15.30 uur  Collegetour met Emilie ten Bokkel Huinink
17.00 uur  Netwerkborrel

Locatie

Haagse Hogeschool, Johanna Westerdijkplein 75, 2521 EN, Den Haag. De locatie is zeer goed bereikbaar met de bus, tram en trein (Station Den Haag HS). Tevens ruime gelegenheid voor (betaald) parkeren.

Meer informatie

Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP-afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Voor inhoudelijke zaken kun je terecht bij Jan Stok (NVP Kring Holland), stok3j@gmail.com of 06 55 85 30 66. 

Kosten:
Deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos. 

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 1 PE-punt.

Beeldmateriaal evenement
Op de bijeenkomsten van de NVP worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van de bijeenkomst bij de registratiebalie of organisator. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nlAls je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners