28/09
2017

NVP-ontmoetingsplein 'nieuwe' leden voorafgaand aan het NVP-futurevent

Locatie

De Unie
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

0 PE

Heb jij nog vragen over de NVP, haar geledingen, CHRP, de Sollicitatiecode e.d? Of vind je het gewoon leuk om nader kennis te maken met jouw collega’s binnen de vereniging?

Dan nodigen we je bij deze graag uit om, voorafgaand aan het CHRP & NVP event op donderdag 28 september, om langs te komen op het NVP-ontmoetingsplein.

Aanmelden
Aanmelden kan via onderstaande aanmeldknop. Je bent bij aanmelding op dit event ook gelijk aangemeldt voor het CHRP & NVP event waarbij keynote sprekers Marjolein ten Hoonte (directeur Arbeidsmarkt & MVO Randstad) en Reinier Castelein (Voorzitter De Unie) je bijpraten over de toekomst van werk.

Programma

Van 16.00 tot 17.00 uur zullen hier vanuit verschillende NVP-geledingen teamleden aanwezig zijn die graag het gesprek met je aangaan.

Aansluitend schuif je aan bij het NVP & CHRP event 2017: "Over de toekomst van Werk in Nederland" en volg je het volgende programma:
16.30 uur Inloop/ontvangst & registratie nieuwe gasten
17.00 uur Welkom
17.15 uur Reinier Castelein : Welzijn is de nieuwe welvaart
17.50 uur Marjolein ten Hoonte : Een nieuwe definitie van werken
19.10 uur Afsluiting
19.15 uur Borrel (met hapje)

Kosten
Voor NVP-leden en Randstadrelaties zijn er aan deelname geen kosten verbonden. Niet-leden betalen € 50,- (exclusief BTW).

Locatie

De Unie
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Meer informatie

Wil je meer weten over het NVP-ontmoetingsplein? Neem dan contact op met NVP activiteiten via activiteiten@nvp-plaza.nl.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-plaza.nl. Als je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

 

Aanmelden via de website is niet meer mogelijk. Er zijn nog wel een aantal plaatsen beschikbaar. U bent van harte welkom, meld u aan via een e-mail aan Dorien Exalto - activiteiten@nvp-plaza.nl en vermeld hierbij of u wel of niet lid bent van de NVP. 

Onze partners