19/11
2020

ONLINE - Coronadilemma’s: grip op gezondheid & to do voor HR

Locatie

Online via de NVP Academie, meld je aan door middel van de aanmeldknop onderaan deze pagina en log om het webinar te bekijken in op www.academieportal.nl/nvp.

Organisator
NVP Activiteitenbureau
Doelgroep
Professionals, Seniors, Young Professionals, C-Level
1 PE

Kan ik mijn medewerkers laten vaccineren? Heeft een medewerker recht op thuis werken, of kan hij juist claimen om op kantoor te werken? Wie bepaalt of thuiswerken mogelijk is?

De werkgever is verantwoordelijk voor een gezonde (thuis)werkplek, maar hoe controleer je de thuiswerkplek en hoe zit het met de privacy? Hoe zorg je voor een veilige werkplek en waar moet deze eigenlijk aan voldoen? Wat moet de werkgever vergoeden? En wat valt er onder de instructiebevoegdheid van de werkgever bij werken tijdens quarantaine? Mogen ook andere werkzaamheden worden opgedragen? Allemaal vragen die voor iedere HR-medewerker van belang zijn. 

Na het volgen van dit webinar weet jij précies wat te doen als HR. Je krijgt antwoord op dilemma’s en weet hoe je nieuwe kunt oplossen. Na afloop van het webinar ontvang je een actielijst met daarop punten waarop je kunt inspelen om alle maatregelen rondom corona zo goed mogelijk uit te voeren, én werkbaar te houden voor werkgever én werknemer. 

Arbeidsrechtadvocaat voor ondernemers Sandra Wouters praat je binnen een uur bij op 19 november! Onlangs is zij het platform www.anderhalvemetervoorhr.nl gestart, en won zij een eervolle vermelding bij de Gouden Zandloper Resilience Awards. Neem alvast een kijkje op het platform en meld je snel aan voor het webinar. Er is een beperkt aantal deelnemersplaatsen beschikbaar!

Programma

10.00 uur Start van het webinar in de NVP Academie
11.00 uur Einde webinar

Locatie

Online via de NVP Academie, meld je aan door middel van de aanmeldknop onderaan deze pagina en log om het webinar te bekijken in op www.academieportal.nl/nvp.

Meer informatie

Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP-afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl

Kosten
Deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos voor NVP-leden, niet-leden betalen 19,50 exclusief btw. 

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 1 PE-punt.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen we op je online deelname. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om deel te nemen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nlAls je je opgeeft en niet deelneemt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, wordt het no-show tarief à € 15,- exclusief btw in rekening gebracht.

Onze partners