23/09
2020

ONLINE - Healthy Workplaces Manage Stress II met Jolanda Verburgt

Locatie

Virtueel via ZOOM

Organisator
Kring Holland
Doelgroep
Professionals, Seniors, Young Professionals, C-Level
1 PE

Healthy Workplaces Manage Stress
Actueler kan het dit jaar niet, met nieuwe verschijningsvormen van werkdruk en psychosociale arbeidsbelasting. Vanwege Corona is er nu het momentum om bewustzijn in je organisatie te vergroten, veranderingen te starten en beweging te creëren als het gaat om stress en well-being. Uit onderzoek blijkt dat vertrouwen in HR is gegroeid door de aanpak van bedrijven in de crisis.
Meer dan ooit kun jij als HR manager en HR professional het verschil maken. Tijdens de week van de werkstress van 16-20 november 2020 maak je dat nog eens extra duidelijk.

Twee aansprekende webinars!
Met eigentijdse inzichten over werkstress, work life balance en duurzame inzetbaarheid!

17 september 2020 - Sandra Kruijt (management consultant en executive coach) verzorgt een inspiratie- en praktijksessie
De nieuwste inzichten op een rij over werkstress, work life balance en duurzame inzetbaarheid blijven belangrijk voor directie, managers en mensen in jouw organisatie. Net als dat jouw regierol en leiderschap cruciaal zijn voor een inspirerende en concrete aanpak rond preventie. Zo blijf je mensen écht ondersteunen met jouw aanpak voor de Week voor de Werkstress en ver daarna.

Thema’s: duurzame inzetbaarheid, werkdruk, work life balance, psychosociale arbeidsbelasting, burnout preventie & re-integratie.

Over Sandra Kruijt
Je herkent het vast. Net als 17 miljoen bondscoaches rond een WK zijn er in jouw organisatie veel mensen met een (sterke) mening over werkstress. Gelukkig maar. Dat neemt niet weg dat cijfers rond burnout en uitval hoog blijven. Psychosociale arbeidsbelasting blijft een belangrijk deel van jouw expertise en jouw regierol blijft cruciaal.
Sandra Kruijt is eigenaar van Priorities, sinds 2004 gespecialiseerd in psychosociale arbeidsbelasting. Als management consultant en executive coach begeleidt Sandra organisaties, (HR) teams en mensen zelf bij werkende oplossingen om burnout te voorkomen. 

23 september – Jolanda Verburgt (team- en leiderschapscoach)
Teamspecial: samenwerking in teams staat onder druk, zeker nu. Hoe krijg je zicht op de staat een team? We weten dat ca 40% van de beschikbare menselijke energie verloren gaat in organisaties. Doorslaggevend daarbij is de besmettelijkheid van onderling gedrag en emoties. Er is dan ook een directe relatie tussen energie, gedrag en prestaties. Jolanda geeft een eigentijds perspectief voor het optimaliseren van teamwerk. Op naar energieke teams.

Over Jolanda Verburgt
Je kent het wel. In het ene team bruist het van de energie, kunnen ze bergen verzetten zonder dat er iemand omvalt. Bij het andere team heerst er angst, zijn mensen verander-moe, zie je irritaties en gebrekkige samenwerking en neemt het werkplezier af. Vaak samen met de kwaliteit van de prestaties. In de afgelopen 20 jaar heb ik gemerkt dat het terugkerende thema’s in teams zijn. Hoe kan dat?

Vanuit die fascinatie heb ik me als teamcoach gespecialiseerd in de “mentale uitputting van teams”, het voorkomen van teamburnout en het bewust beïnvloeden van team-energie. Er is immers niets zo motiverend als het zien van vooruitgang. Dat lukt met energieke teams, daar is namelijk sprake van: minder verzuim, die ontwikkelen zich sneller, communiceren beter en leveren optimale prestaties. Met de juiste strategie is er gelukkig veel mogelijk, ik help je graag op weg.  

Dit is waarom je erbij wilt zijn:

  • State of the art kennis over preventie van werkstress, psychosociale arbeidsbelasting en het voorkomen van teamburn outs.
  • Naar energieke teams. Wat te doen? Jij kent de 3 pijlers.
  • Kennis én praktijk komen aan bod.
  • Je kunt hierna geïnspireerd een basis leggen voor de week van de werkstress in jouw organisatie.
Programma

17 september 2020 van 11.00-12.00 uur – Sandra Kruijt
Wil je concrete handvatten of inspiratie wat je in aanvulling op jouw beleid en aanpak van werkstress kunt organiseren? Lever je vragen vooraf in en er wordt tijdens het webinar op in gegaan.

23 september 2020 van 13.30-14.30 uur – Jolanda Verburgt
Vooraf kun je vragen aanleveren, tijdens het webinar wisselen kennis, interactie en praktijk elkaar af.
Je ontvangt vooraf een korte checklist met teamsignalen. Zo maak je een quick scan en zie je of jouw team of dat van je interne klant een risico loopt op stagnatie van groei.

We ontvangen graag vooraf jullie vragen, zodat we deze mee kunnen nemen in de bijeenkomsten. Vragen kunnen gemaild worden naar Evita Amstelveen, evita.amstelveen@hrminded.nl 

Locatie

Virtueel via ZOOM

Meer informatie

Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP-afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl of bij Evita Amstelveen, evita.amstelveen@hrminded.nl, 06 54921744 of Henri Mazairac grhadvies@gmail.com, 06 41713155 van Kring Holland.

Kosten
Deelname voor deze bijeenkomst is kosteloos voor NVP-leden en niet-leden.

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 1 PE-punten.

Onze partners