09/12
2021

ONLINE - HR C@fé “In korte tijd op de hoogte van de laatste arbeidsjuridische ontwikkelingen”

Organisator
Kring Holland i.s.m. TK Advocaten
Doelgroep
C-Level, Seniors, Professionals, Young Professionals
1 PE

Zorg dat je op de hoogte blijft van de juridische onderwerpen binnen uw vakgebied.  

TK Advocaten organiseert iedere eerste donderdag van de maand van 09.00 uur tot 09.30 uur het online HR-C@fé. (bij uitzondering dit keer de tweede donderdag van de maand)

Het HR C@fé kenmerkt zich als: to the point, relevant voor de praktijk en onderscheidend.

Let op: afwijkende inschrijving, zie onder. 

 

Programma

Een korte, informatieve update van actuele, juridische ontwikkelingen bedoeld voor HR directeuren, HR Adviseurs, accountants en adviseurs door Jeffrey Kenens, advocaat arbeidsrecht. Topics waarover hij jou in een half uur bijpraat komen uit recente arbeidsjuridische uitspraken.

Meer informatie

Aanmelden is enkel mogelijk via website van TK Advocaten, niet via de NVP website. Klik hier om naar de website van TK Advocaten te gaan, en je aan te melden.
Save the date in je agenda: link staat open vanaf 4 november.

Je ontvangt een e-mail van TK Advocaten met een bevestiging en de Teams-link naar de online sessie.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op jouw online deelname. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Als je je opgeeft en niet deelneemt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, wordt het no-show tarief à € 15,- exclusief btw in rekening gebracht.

Onze partners