09/10
2020

ONLINE - HR2GROW Het kantoor is dood, leve het kantoor!

Locatie

Deze bijeenkomst zal online (via Zoom) plaatsvinden. Je krijgt in aanloop naar de bijeenkomst toe een link toegestuurd om deel te nemen.

Organisator
Kring Holland
Doelgroep
Professionals, Young Professionals, Seniors
1 PE

De files en de anonimiteit in kantoortuinen missen we zeker niet. En waar de één het heerlijk vindt om thuis te werken, klinkt werken op locatie voor anderen inmiddels als een feestje. Veel geluiden en gesprekken gaan over een mix van afstand en locatie werken.
Maar wat doen we na corona dan wél op kantoor en wat op afstand? En wat zijn daarbij de overwegingen en doelstellingen? Wat verwachten we dat het oplevert? Hoe gaan we het gesprek erover aan en met wie? En welke rol ziet HR hierin voor zichzelf?  

Hét kantoor na corona zou zomaar eens een andere invulling kunnen krijgen. Tijdens de volgende online HR2Grow sessie gaan we hier dan ook mee aan het werk. 

De kernvraag voor de sessie
Bedenk een nieuw kantoor concept voor na het corona tijdperk.

HR2GROW is een interactieve bijeenkomst. Dat doen we langs de weg van een creatieve werk- en denksessie. Bij voorkeur maken we een combinatiegroep van HR studenten/Business Studies van Hogescholen en professionals.

HR2GROW is een vernieuwende NVP sessie waarin jij direct en verdiepend werkt aan dit concrete vraagstuk. Hebben we jouw interesse weten te wekken? Schrijf je dan in voor de sessie op vrijdag 9 oktober aanstaande!

Programma

10.00 uur Start
11.30 uur Einde

Dit is waarom je erbij wilt zijn:

  • Je stapt direct de actualiteit in , waardoor je met jouw bijdrage echt verschil kunt maken.
  • Je werkt heel praktisch aan nieuwe ideeën en oplossingen.
  • Je hebt zelf nieuwe inzichten en tools waarmee je je voordeel kunt doen in jouw werkpraktijk.
Locatie

Deze bijeenkomst zal online (via Zoom) plaatsvinden. Je krijgt in aanloop naar de bijeenkomst toe een link toegestuurd om deel te nemen.

Meer informatie

Contactpersoon voor deze bijeenkomst is Jolanda Verburgt 06 291 690 46, mail@jolandaverburgt.nl

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 1 PE-punt.

 

Onze partners