09/09
2020

ONLINE - HRDD: Verdiepingswebinar "Thuiswerken en Mobiliteit" met Esther Flipse van Merknemers

Locatie

Deze bijeenkomst zal online (via Zoom) plaatsvinden. Je krijgt in aanloop naar de bijeenkomst toe een link toegestuurd om deel te nemen.

Organisator
Kring Holland
Doelgroep
Professionals, Young Professionals
1 PE

Regio Holland gaat, ook tijdens de corona crisis, door met het adresseren en uitdiepen van een aantal centrale HR thema’s, al dan niet normaal of richting het nieuwe normaal. 

Onder het motto van ‘HRDD / HR draait door’ maakt deze Zoom sessie ‘Thuiswerken en mobiliteit’ onderdeel uit van het HR thema ‘Modern belonen’. In deze sessie zal Esther Flipse van Merknemers, dieper ingaan op thuiswerken en mobiliteit. Deze sessie is een verdieping van de eerdere bijeenkomst “hoe gaan we om met thuiswerken en mobiliteit, nu en na corona?”. 

Over Esther Flipse
Esther haar specialisatie is het realiseren van een doelgericht en eigentijds (modern) beloningsbeleid. Zij is de perfecte partner voor bedrijven die medewerkers zien als hun belangrijkste kapitaal. Samen met haar klanten, de organisatie èn medewerkers, ontwikkelt zij beloningsbeleid dat past bij hun persoonlijke situatie en de bedrijfsvoering. Uitgangspunt is het realiseren van oplossingen zonder de risico’s van onvoorspelbare kosten. Met meer dan 20 jaar ervaring heeft Esther met haar bedrijf Merknemers, veel bedrijven geholpen naar eigentijds beloningsbeleid, en is zij met recht een beloningsbeleid-expert te noemen die op veel aanverwante vakgebieden onderlegd is.

Programma

13.30 uur   Interactieve presentatie door Esther Flipse
14.15 uur   Vragen en tips van deelnemers
14.30 uur   Afronding

Locatie

Deze bijeenkomst zal online (via Zoom) plaatsvinden. Je krijgt in aanloop naar de bijeenkomst toe een link toegestuurd om deel te nemen.

Meer informatie

Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP-afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl of bij Evita Amstelveen, evita.amstelveen@hrminded.nl, 06 54921744 of Henri Mazairac grhadvies@gmail.com, 06 41713155 van Kring Holland. 

Deelnemers
De online bijeenkomst zal plaatsvinden op woensdag 9 september 2020 en start om 13.30 uur. Voor de interactiviteit van de online bijeenkomst is deze voor maximaal 30 deelnemers beschikbaar. Meld je dus snel aan!
We ontvangen graag vooraf jullie vragen, zodat we deze mee kunnen nemen in de bijeenkomsten. Vragen kunnen gemaild worden naar Evita Amstelveen, evita.amstelveen@hrminded.nl

Kosten
Deelname voor deze bijeenkomst is kosteloos voor NVP-leden en niet-leden.

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 1 PE-punten.

Onze partners