20/04
2021

ONLINE - Maak van je Thuiswerkplek je Topwerkplek

Locatie

Deze Online bijeenkomst wordt gehost via Zoom. In de aanloop naar de bijeenkomst ontvang je een link om deel te nemen.

Organisator
Kring Holland
Doelgroep
C-Level, Seniors, Professionals, Young Professionals
0 PE

Een kennismakingsworkshop "Maak van je Thuiswerkplek een Topwerkplek"

Als werkgever speel je hiermee in op een onderwerp dat voor vrijwel elke medewerker relevant en actueel is. Met een medewerker die zich beter voelt en daardoor productiever is zijn zowel werkgever als medewerker gebaat. Daarnaast ben je waarschijnlijk zelf ook een thuiswerker.

Zoveel mogelijk vanuit huiswerken, een nieuwe werkelijkheid. Iedereen zoek daarin een eigen vorm. Werkt thuiswerken voor jou? Hoe zit je erbij? Wat doet het met je dat je je huis nu deelt met je leidinggevende en collega's?

Soms past dat goed, soms minder. Waar ligt dat aan? Hoe kun je je thuiswerkplek zelf bewust positief beinvloeden?

In deze kennismakingsworkshop krijg je tips hoe je je thuiswerkplek zo kunt inrichten dat het voor jou werkt en goed voelt. Dat een prettig thuiswerkklimaat van vele factoren afhangt zoals waar je werkt in huis, hoe je werkt, met welke materialen en kleuren om je heen, maar ook van het soort werkzaamheden en jouw persoonlijkheid.

Hoe dit werkt, laat de eeuwen oude werkwijze Feng Shui je zien en ervaren.

Tot 20 april 2021! 

Programma

13,15 uur Toegang tot het webinar
13.30 uur Start
14.30 uur Einde

Debby Wezenlenburg

"Door mijn ervaring als voormalig HR-Manager in combinatie met mijn passie voor Feng Shui ben ik als geen ander in staat om in mijn werk voor de persoonlijke insteek te gaan voor het vergroten van het huiselijk welzijn van mijn klanten.

Tijdens de verbouwing van ons huis kwam ik in contact met de Feng Shui Academie. Het verbouwingstraject op basis van Feng Shui en Nine Star Ki heeft geleid tot inzichten en grote tevredenheid. Met als resultaat een harmonischer, bewuster gezinsleven en inrichting van ons huis. Het bracht mij ook het succesvol afronden van de opleiding de Feng Shui Professional, de vervolgopleiding voor bedrijfsruimten, het starten en uitbouwen van mijn bedrijf."

Mijn voorliefde om optimaal woon- en (thuis)werkgenot te creëren en mijn HR-ervaringen komen samen in mijn bedrijf: "Debby Wezelenburg Feng Shui" 

Locatie

Deze Online bijeenkomst wordt gehost via Zoom. In de aanloop naar de bijeenkomst ontvang je een link om deel te nemen.

Meer informatie

Voor praktische zaken kun je terecht bij NVP Activiteiten activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Voor inlichtingen over het programma kun je terecht bij Evita Amstelveen, evita.amstelveen@hrminded.nl, tel. 06-549 21 744 of Henri Mazairac, grhadvies@gmail.com 06-417 13 155. 

Aanmelden
Aanmelden kan tot één dag voor de start van de bijeenkomst via de website van de NVP. Je ontvangt via de e-mail een bevestiging en de link naar de online sessie. 

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op jouw online deelname. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Als je je opgeeft en niet deelneemt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, wordt het no-show tarief à € 15,- exclusief btw in rekening gebracht.

Onze partners