15/06
2021

ONLINE - NVP Arbo-lab: Een werknemer in de kreukels: alle ins en outs over letselschade

Organisator
NVP activiteitenbureau
Doelgroep
Professionals, Seniors, Young Professionals, C-Level
1 PE

Juni 2021 is de NVP Maand van de Arbeidsomstandigheden, de week van 14 tot en met 18 juni staat in het teken van Veiligheid

Letselschade; een ontzettend breed begrip. Geen enkele case is hetzelfde en het gaat altijd om maatwerk. Letsolv, partner van NVP, verzorgt tijdens de week van de Veiligheid een leerzame sessie waarin de in's en out's van letselschade op het gebied van de werknemer veilig in het verkeer (7:611 BW), de werknemer veilig op de werkvloer (7:658 BW) en persoonlijke schade werknemer vs. loonschade werkgever worden besproken. 

Bij alle onderwerpen wordt het juridische kader geschetst, maar zal zeker ook gebruik worden gemaakt van casussen om er een levendig geheel van te maken. Er zijn (helaas) voorbeelden te over. Zo behandelt Letsolv o.a. de schade van 1) een werknemer die complex meervoudig letsel heeft opgelopen bij een aanrijding op weg naar zijn werk, 2) nabestaanden van een werknemer die is overleden na een arbeidsongeval in de transportsector en 3) een werknemer die zijn duim in een machine voor het afwerken van keukenfrontjes is verloren.

Naomi Voois verzorgt namens Letsolv een interactieve lezing waarbij je jouw vragen direct aan haar kunt stellen. Je kunt deze ook vooraf kenbaar maken door middel van een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Uiteraard ben je van harte welkom  om na afloop van de inhoudelijke sessie om na te praten met Naomi en de overige deelnemers. 


Programma

15:45 uur Digitale inloop
16:00 uur Start online bijeenkomst
17:00 uur Einde online bijeenkomst

Meer informatie

Voor praktische zaken rondom deze online bijeenkomst kun je contact opnemen met het NVP activiteitenbureau via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl

Kosten
NVP-leden kunnen kosteloos deelnemen aan deze online bijeenkomst, niet-leden brengen wij voor deelname € 19,50 exclusief btw in rekening.

PE-punten
Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 1 PE-punt.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen we op je online deelname. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om deel te nemen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Als je je opgeeft en niet deelneemt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, wordt het no-show tarief à € 15,- exclusief btw in rekening gebracht.

Onze partners