04/06
2021

ONLINE - NVP Arbo-lab: Ken jij jouw rechten & plichten én die van jouw werknemers?

Organisator
NVP activiteitenbureau
Doelgroep
Professionals, Seniors, Young Professionals, C-Level
1 PE

Juni 2021 is de NVP Maand van de Arbeidsomstandigheden, de week van 31 mei tot 4 juni staat in het teken van Dossier thuiswerken.

'Dossier thuiswerken'; ontzettend actueel sinds COVID-19. Er is veel veranderd! Matthijs van de Wetering (CNV Vakmensen) en Jaleesa van den Hof (Bierman Advocaten) bespreken vanuit het perspectief van de werkgever én de werknemer verschillende onderwerpen met betrekking tot thuiswerken. De volgende onderwerpen komen worden uitgelicht:

- plaatsonafhankelijk thuiswerken
- de thuiswerkovereenkomst
- de Wet werken waar je wil (die voor consultatie ligt)
- arbeidsomstandigheden
- re-integratie
- privacy en controlesystemen

Matthijs en Jaleesa delen tips, maar ook de valkuilen! Na afloop van de presentatie is er voldoende tijd om jouw vragen aan deze specialisten te stellen.

Programma

12.15 uur Digitale inloop
12.30 uur Start online bijeenkomst
13.30 uur Einde online bijeenkomst

Meer informatie

Voor praktische zaken rondom deze online bijeenkomst kun je contact opnemen met het NVP activiteitenbureau via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl

Kosten
NVP-leden kunnen kosteloos deelnemen aan deze online bijeenkomst, niet-leden brengen wij voor deelname € 19,50 exclusief btw in rekening.

PE-punten
Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 1 PE-punt.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen we op je online deelname. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om deel te nemen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Als je je opgeeft en niet deelneemt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, wordt het no-show tarief à € 15,- exclusief btw in rekening gebracht.

Onze partners