11/03
2021

ONLINE - Samenwerken op afstand: hoe kom je van verbinding naar hechtheid?

Locatie

Deze bijeenkomst zal online via Zoom plaatsvinden. Je krijgt in aanloop naar de bijeenkomst toe een link toegestuurd om deel te nemen.

Organisator
Kring Holland
Doelgroep
C-Level, Seniors, Professionals, Young Professionals
1 PE

Deze NVP-sessie wordt specifiek georganiseerd ter gelegenheid van de komst van de leden van HR Kennisnetwerk naar NVP en staat uiteraard verder open voor alle NVP-leden.

Belang van verbinding op een nieuwe manier
We werken veel meer op afstand van elkaar. Als we het afgelopen jaar iets hebben geleerd, is het wel het belang van verbinding. We willen ons verbonden voelen met elkaar, met ons team, onze medewerkers en ons netwerk; een verbinding die verder gaat dan het puur functionele.

Verbinden: een continue (inter)actief proces om te komen tot verbinding en hechtheid
Het hebben van verbinding is niet vanzelfsprekend maar wel noodzakelijk om elkaar te begrijpen, samen te werken en resultaten te bereiken. In ‘normale’ tijden is dat al niet vanzelfsprekend en nu we op afstand van elkaar werken wordt er een extra beroep gedaan op onze creativiteit, flexibiliteit en empathische vermogens.
Tegelijkertijd moeten we met Zoom of Teams etc. op nieuwe manieren het gesprek aangaan. Maar hoe doen we dat op een manier die vertrouwen en verbinding teweeg brengt? Met andere woorden: hechtheid. Wat kun je als leidinggevende of HR-Manager concreet doen om dit te bereiken?

Kracht van het netwerk
Samenwerken gebeurt niet alleen binnen organisaties maar ook in het netwerk en dat belang neemt alleen maar toe. Met de komst van HR Kennisnetwerk naar NVP én andere nieuwe NVP-leden, wordt het netwerk groter. Voor een netwerk als NVP geldt: hoe kunnen we verbinding in het netwerk vergroten om de kracht ervan zo goed mogelijk te benutten?

Wat leer je in dit webinar?
Vanaf de eerste lockdown in maart 2020 heeft Jeroen van Vliet talloze teams, in onder meer IT, health en food, geholpen om die verbinding te creëren en teams succesvol te maken. In een interactieve sessie van 75 minuten wil Jeroen van Vliet je inspireren en meenemen in wat hij hierin heeft geleerd. Zijn ervaringen en concrete tips, hulp en ideeën kun je toepassen om de verbinding en betrokkenheid in je eigen organisatie, team of netwerk te vergroten. Interactief, dat betekent ook leren van ervaringen en ideeën van elkaar.

Over de spreker Jeroen van Vliet 
Jeroen van Vliet is ondernemer en adviseur bij Werkwijze. Hij brengt meer dan tien jaar ervaring mee in het begeleiden van organisaties bij ontwikkeltrajecten die gaan over leiderschap, talent en teams waarin het prettig en succesvol werken is.

Programma

16.00 uur Start webinar en welkom nieuwe leden van HR Kennisnetwerk bij NVP
17.30 uur Einde webinar

Locatie

Deze bijeenkomst zal online via Zoom plaatsvinden. Je krijgt in aanloop naar de bijeenkomst toe een link toegestuurd om deel te nemen.

Meer informatie

Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP-afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Voor inhoudelijke zaken kun je contact opnemen met René Jillissen van Regio Holland via renejillissen@gmail.com

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op jouw online deelname. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Als je je opgeeft en niet deelneemt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, wordt het no-show tarief à € 15,- exclusief btw in rekening gebracht.

Onze partners