14/12
2020

ONLINE - The Power of Sleep

Locatie

Online via de NVP Academie, meld je aan door middel van de aanmeldknop onderaan deze pagina en log om het webinar te bekijken in op www.academieportal.nl/nvp.

Organisator
NVP Activiteitenbureau
Doelgroep
Professionals, Seniors, Young Professionals, C-Level
1 PE

Lig je ‘s avonds wel eens te piekeren? Of word je ‘s nachts gestrest wakker? Komt het wel eens voor dat je geen geduld meer hebt (voor de kinderen) of ben je steeds zo snel afgeleid dat je bijna je werk niet meer kunt doen? Er is een enorme kans dat dit ligt aan een gebrek aan slaap!

Geef je op voor het slaap webinar op 14 december 2020 om 12.00 uur, dat gehost zal worden door Dr. Els van der Helm, één van de top 5 slaap experts ter wereld.  

Na dit webinar ken je het belang van slaap, weet je wat er gebeurt terwijl je slaapt, weet je hoe je jouw 'slaapschuld' in moet lossen, hoe het doen van dutjes je kunnen helpen je beter te voelen, wat je kunt doen om goed te blijven slapen terwijl je thuis werkt én krijg je allerlei tips over wat je kunt doen om jouw slaapkwaliteit te verbeteren! 

Over Els van der Helm en Shleep
Els van der Helm, co-founder en CEO van Shleep. Shleep helpt de medewerkers van internationale organisaties met het verbeteren van hun welzijn en prestaties, door hen gebruik te laten maken van hun digitale platform waarmee zij proberen maximale slaapkwaliteit te bereiken. 
Het platform biedt gepersonaliseerde coachingsmogelijkheden, live webinars, workshops op maat, individuele en groepsgesprekken met slaapdeskundigen om een betere gezondheid, effectiviteit en optimale betrokkenheid te bereiken. 

Dit webinar wordt volledig verzorgd in het engels.

Programma

12.00 uur Start van het webinar in de NVP Academie
13.00 uur Einde webinar

Locatie

Online via de NVP Academie, meld je aan door middel van de aanmeldknop onderaan deze pagina en log om het webinar te bekijken in op www.academieportal.nl/nvp.

Meer informatie

Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP-afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl

Kosten
Deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos voor NVP-leden, niet-leden betalen 19,50 exclusief btw. 

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 1 PE-punt.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen we op je online deelname. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om deel te nemen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nlAls je je opgeeft en niet deelneemt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, wordt het no-show tarief à € 15,- exclusief btw in rekening gebracht.

Onze partners