30/11
2016

Op weg naar 2020: Hoe zet Sweco haar talenten in de spotlights?

Locatie

SWECO, Velperweg 26, 6824 BJ Arnhem

Mocht de parkeergelegenheid op de locatie zelf onverhoopt vol zijn, dan kan je parkeren in de parkeergarage Velperpoort (op 5 min loopafstand)

0 PE

 

 

 

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname aan HR2Meet 2 PE punten

 

Toen, nu en straks: onze lessons learned

Middels een interactieve sessie wordt vanuit twee invalshoeken talentmanagement belicht: een praktijkcase en het online instrumentarium.

Het Nederlandse advies- en ingenieursbureau Grontmij is 1 jaar geleden overgenomen door Sweco. Zij heeft de ambitie om employer of choice te zijn. Wat betekent dit voor talentmanagement? Wat betekent dit voor HR? Wat moeten zij nu (al) doen om van betekenis te blijven in een veranderende markt? Hoe is de samenwerking tussen Sweco en Treams (leverancier van talentmanagement-software)? Wat leren we van het werken met deze online tool? Hoe helpt het om strategische ambities te realiseren? Hoe ziet de toekomst op dat gebied er uit? We vertellen je graag over steile leercurve en belangrijkste lessen van Sweco.

Programma

Tijdstip: inloop vanaf 14.30 uur met koffie en thee.
Start programma: 15.00 uur, einde 17.30 uur.

Aansluitend een heerlijk broodjesbuffet en gelegenheid om te netwerken.

Deelnemers
Maximaal 24 deelnemers. Meld je dus snel aan!
Locatie

SWECO, Velperweg 26, 6824 BJ Arnhem

Mocht de parkeergelegenheid op de locatie zelf onverhoopt vol zijn, dan kan je parkeren in de parkeergarage Velperpoort (op 5 min loopafstand)

Meer informatie

Voor praktische zaken omtrent aanmeldingen/bevestigingen ed. kun je contact opnemen met de NVP, 033 247 34 81,  activiteiten@nvp-plaza.nl.

Annuleringsregeling

Ben je verhinderd dan kun je je tot één week voor de bijeenkomst kosteloos afmelden. Annuleren kan uitsluitend per e-mail (activiteiten@nvp-plaza.nl). Indien je je aanmeldt en niet tijdig afmeldt of niet komt, worden gemaakte kosten van € 50 in rekening gebracht.

Aanmelden
Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via onderstaande button(s). Geef bij de aanmelding s.v.p. aan of je mee komt eten? Alvast hartelijk dank. We zien je graag binnenkort in Arnhem!

Ben je NVP-lid? Dan kun je je hieronder aanmelden via de aanmeldknop. Indien de Aanmeldknop niet zichtbaar is: Log dan, als NVP-lid, eerst in op mijn NVP !

Aanmelden als niet-lid? Stuur een e-mail naar activiteiten@nvp-plaza.nl ovv van je naam, adres, telefoonnummer en titel van de bijeenkomst.

Onze partners