08/02
2017

Overtuigende voorstellen schrijven/krachtig adviseren in heldere rapporten

Locatie

Nijmegen of Elst

0 PE

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 15 PE punten

Allereerst willen we je bewust maken van je rol als adviseur. En van het belang van je rapport. Natuurlijk weet je dit al. Maar in de waan van de dag gaat je werk vaak over taken en deadlines. Dit kan ten kosten van de inhoud gaan. Het aanscherpen van je verantwoordelijkheden kan dus geen kwaad. Het geeft je nieuwe motivatie en focus. Verder krijg je in deze training de juiste handvatten om rapporten te schrijven die hout snijden. Die inhoudelijk beter en sneller leesbaar zijn. Waarbij je voorstel kernachtig is. En je argumentatie centraal staat. Een krachtige adviesnota is in 60 seconden te lezen!

 

Programma

Twee interactieve, persoonlijke sessies onder leiding van docent René Pastoor. Eigen teksten vormen de basis voor twee intensieve sessies verspreid over twee dagen (8 en 22 februari 2017). Daarnaast krijgt iedere deelnemer toegang tot de online-omgeving MijnPastoor.

Het programma stellen we samen aan de hand van jouw behoefte en niveau. In ieder geval geven we je inzicht in de beleidscyclus. Ook behandelen we piramidaal rapporteren, gaan we in op structuur en ontkom je niet aan de zeer handige vuistregels van taal.

Kosten
NVP-leden         € 895,50
Niet-leden         € 995,00

Locatie

Nijmegen of Elst

Meer informatie

Voor vragen en/of aanmeldingen kun je contact opnemen met Pastoor B.V. via info@pastoorbv.nl of 024-3244959

Onze partners