22/12
2016

Speel InLine! Een serious game voor effectief HRM

Locatie

The Gallery
Hengelosestraat 500
7521 AN Enschede

0 PE

NVP Overijssel | kring Twente

  

InLine is een uitdagende Human Resource Management Game die klaar is voor een speelsessie!

Welke effecten hebben HR beslissingen?
Medewerkers zijn de beslissende factor voor het wel of niet behalen van organisatiedoelstellingen, maar welke HR initiatieven dragen nou bij aan het optimaal benutten van medewerkers binnen een organisatie? Hoe bepaalt de HR afdeling nou de focus van zijn HR initiatieven en hoe weten ze dan welke mogelijke effecten dit op het gedrag van medewerkers heeft? InLine daagt HR professionals uit om na te denken over het effect van HR interventies en geeft spelers tijdens het spelen inzicht in de effecten van deze HR beslissingen.

Speel je mee?
InLine is onderdeel van een onderzoek naar effectief HRM van de Universiteit Twente en Hogeschool Saxion. Promovendus Luuk Collou en Dr. Guido Bruinsma hebben dit spel ontwikkeld om inzicht te krijgen in de effecten van HR initiatieven terwijl de spelers aan de hand van hun gedeelde kennis en in overleg toewerken naar een effectief HRM beleid. 

Bij deze willen wij jullie van harte uitnodigen voor een speelsessie op de Universiteit Twente!

Lees meer over de achtergrond van InLine en wat het precies inhoudt 

Programma

14.00 - 14:15  Ontvangst
14:15 - 17:00  Speelsessie
17.00 - 18.00  Borrel & Afsluiting

Locatie

The Gallery
Hengelosestraat 500
7521 AN Enschede

Meer informatie

Nog vragen? Neem dan contact op met Luuk Collou van Saxion, l.d.collou@saxion.nl  of 06-10440948. Contactpersoon vanuit de NVP Overijssel is Gerben Brinkman g.brinkman@hitalent.nl of 06-41114876. 
Voor praktische zaken omtrent aanmeldingen/bevestigingen ed. kun je contact opnemen met de NVP, 033 247 34 81 of activiteiten@nvp-plaza.nl.

Deelname is kosteloos voor NVP leden. Niet leden betalen € 50,-

Annuleringsregeling

Indien je onverhoopt verhinderd bent, kun je je tot één week voor de bijeenkomst kosteloos afmelden. Annuleren kan uitsluitend per e-mail (activiteiten@nvp-plaza.nl). Indien je je aanmeldt en niet tijdig afmeldt of niet komt, worden gemaakte kosten van € 50,- in rekening gebracht.

Aanmelden voor een sessie kan via onderstaande aanmeldknop.

Onze partners