25/04
2019

Stressvrij functioneren

Locatie

InHolland, Wildenborch 6, 1112 XB Diemen

Organisator
NVP Activiteitenbureau + Alex Engel Coaching Nederland
Doelgroep
Professionals, Young Professionals
2 PE

Bijna niemand ontkomt meer aan stressvolle situaties op het werk of in het privéleven. Volgens een onderzoek van Psychologie magazine ervaart 48% van de werknemers in Nederland een meer dan gemiddelde mate van stress op het werk. Werken aan stressreductie blijkt daarmee geen overbodige luxe te zijn!

Coaching Nederland heeft Roanne van Voorst uitgenodigd. Zij maakt de deelnemers deel van haar, op basis van onderzoek en eigen ervaring, ontwikkelde methodiek om stress langzaam maar zeker steeds meer de baas te zijn. Geen quick fix, maar structureel werken aan duurzame stressreductie, door te leren hoe je niet meer zo in beslag wordt genomen door allerlei prikkels en andere stimuli. Roanne geeft al tien jaar trainingen over stresscoping en promoveerde op dit onderwerp. 

Programma

16.30 - 17.00 Welkom
17.00 - 17.30 Introductie door Roanne van Voorst
17.30 - 19.30 Interactief aan de slag.
18.30 - 19.00 Q&A 

Locatie

InHolland, Wildenborch 6, 1112 XB Diemen

Meer informatie

Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP-afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl

Kosten:
De bijeenkomst is kosteloos voor NVP-leden, niet NVP-leden zijn uiteraard ook van harte welkom maar betalen € 50,00.

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 2 PE-punten.

Beeldmateriaal evenement
Op de bijeenkomsten van de NVP worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van de bijeenkomst bij de registratiebalie of organisator. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nlAls je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners