03/12
2019

Symposium Gaming, zelfsturend leren en méér: De kracht van nieuwe leerversnellers

Locatie

Hogeschool Inholland, Wildenborch 6, 1112 XB in Diemen.

Organisator
Kring Holland
Doelgroep
Professionals, Young Professionals, Seniors
3 PE

In het HR-trendrapport van Berenschot voor 2020 staat ‘Ontwikkelen, inzetbaarheid en talentmanagement’ met stip op nummer 1. Ook in de boardroom krijgt innovatie de hoogste prioriteit: nieuwe kennis, vaardigheden en samenwerkingsvormen.

Wat zien we in de praktijk? Leren en werken lopen steeds meer in elkaar over en er zijn steeds meer technische ontwikkelingen die dat kunnen ondersteunen. Daarmee kunnen we aansluiten bij leerstijlen en voorkeuren van onze werknemers, tijd- en plaats-onafhankelijk leren, en ze verleiden om spelenderwijs andere vaardigheden te verkennen en toe te passen. Dit symposium zal jou als HR-professional inspireren over het nieuwe leren!

Na een start met de trends van het nieuwe leren, volgen 2 ronden met parallel workshops waarin jij de kracht van uitdagende en verrassende leervormen zelf kunt ervaren. Denk aan games, micro-learning, zelfsturend leren en andere moderne leerversnellers. Klik hier voor meer informatie over de workshops!

Je kunt kiezen uit 2 van de 6 aangeboden workshops in deze carrousel. We hebben een aantal creatieve organisaties bereid gevonden om ons hun state of the art aanpak te laten meebeleven, dus zorg dat je erbij bent! De sprekers, allemaal creatieve vernieuwers op het gebied van leren, en het programma worden binnenkort bekend gemaakt! 

Deelname aan dit symposium draagt bij aan de vakontwikkeling van de HR, want leren en ontwikkelen is bij uitstek het mandaat van moderne HR-managers en -professionals. In 3 uur maak je kennis met de belangrijkste ontwikkelingen en krijgen inspiratie door ideeën en praktische voorbeelden welke je aan het denken zetten over toepassing in jouw eigen werkpraktijk.

Programma

14.30 uur: Inloop
15.15 uur: Welkom en opening van het symposium
15.25 - 16.00 uur: Inleiding ‘Ervaar het nieuwe leren’
16.05 - 16.45 uur: Eerste ronde workshops
16.45 uur: Korte pauze
16.55 - 17.35 uur: Tweede ronde workshops
17.40 - 18.10 uur: De toekomst van gedragsbeinvloeding door gamification
18.10 - 19.00 uur: Netwerkborrel

Locatie

Hogeschool Inholland, Wildenborch 6, 1112 XB in Diemen.

Meer informatie

Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP-afdeling via Activiteiten via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Voor inhoudelijke zaken kun je terecht bij Marjan van Hunnik via 06 10 43 10 10.

Kosten:
Voor NVP-leden is deze bijeenkomst kosteloos. Niet-leden betalen € 50,- (exclusief BTW). Ben je na deelname enthousiast omdat je een interessante en inspirerende bijeenkomst hebt gevolgd en energie krijgt van een sterk HR-netwerk? Word dan NVP-lid. We sturen je dan geen deelnamefactuur.

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 3 PE-punten.

Beeldmateriaal evenement
Op de bijeenkomsten van de NVP worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van de bijeenkomst bij de registratiebalie of organisator. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nlAls je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners