23/01
2020

The future is aan Z: Get involved!

Locatie

Hogeschool Inholland Rotterdam, Posthumalaan 90, 3072 AG in Rotterdam.

Organisator
Kring Holland
Doelgroep
Professionals, Young Professionals, Seniors
0 PE

Generatie Y is binnen en Z komt eraan. Deze generaties samen vormen de beruchte millenials, en vormen in 2025 tweederde van de arbeidsmarkt. De Y’ers die kennen we ondertussen wel, maar hoe zit het met de jongere Z generatie? Ben jij als bedrijf of werkgever al up to date? Weet je hoe je de aandacht van deze Z’ters kan krijgen en vasthouden? Weet je hoe “turbulent” het leven voor hen is? Of wil jij zelf als Z’ter zien en horen hoe jouw toekomstige werkplek eruit kan komen te zien?

Wat motiveert deze altijd online, digitale natives en grenzeloze generatie? En wat verwachten ze van de toekomstige werkgever? Wat is de impact van GenZ op organisaties? Laat je tijdens het congres 'The Future is aan Z: Get involved!' inspireren en informeren. We gaan het o.a. hebben over de combinatie van ambitie, vrije tijd en de problematiek rondom burn-outs. 

De voorzitters van de SER (Mariette Hamer) en de SER Jongerenplatform (Luce van Kempen) presenteren samen de inzichten uit het rapport ‘Hoge Verwachtingen’ dat onlangs is verschenen en de toekomst van Nederlandse jongeren tot ongeveer 35 jaar in kaart bracht.
Grootste struikelblokken om een zelfstandig leven op te bouwen blijken het leenstelsel voor studenten, de hoge woningprijzen, flexbanen met onzekere arbeidsvoorwaarden en psychische druk om te presteren.

Hebben we jouw interesse weten te wekken? Meld je aan via de website van InHolland Rotterdam!

Programma

15.00 uur Inloop
15.30 - 17.00 uur Plenaire sessie
17.30 - 18.00 uur Broodbuffet
18.00 - 18.45 uur Workshopronde 1
18.50 - 19.35 uur Workshopronde 2
19.35 - 20.30 uur Lets Connect Borrel

Locatie

Hogeschool Inholland Rotterdam, Posthumalaan 90, 3072 AG in Rotterdam.

Meer informatie

Voor praktische en inhoudelijke zaken kun je terecht bij Jolanda Verburgt via 06 291 690 46 of mail@jolandaverburgt.nl.

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 1 PE-punt.

Beeldmateriaal evenement
Op de bijeenkomsten van de NVP worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van de bijeenkomst bij de registratiebalie of organisator. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren.

Onze partners