22/06
2017

The Next HR (R)Evolution

Locatie

Hogeschool Windesheim Flevoland
Hospitaaldreef 5
1315 RC Almere

0 PE
Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 2 PE punten  Hoe evolueert HR binnen organisaties in Nederland? Welke omschakeling is er in het HR vakgebied? Geen problemen zien, maar kansen grijpen in de veranderende HR wereld met invloed van automatisering, robotisering en technologische innovatie! Wat is nou duurzaam HR beleid? HR, de verbindende schakel in elke organisatie. Revolutie in de rol van HR van uitvoering naar business en innovatiepartner van het management. Wat doet HR Analytics als tool voor de bedrijfsresultaten? En aandacht voor talent en betrokkenheid in de organisatie is return on investment. De inleiding wordt gegeven door Hans van der Spek MMC RI/ directeur Kenniscentrum HCM, voor de meesten in het HR vak geen onbekende. Hans zal tijdens de inleiding van dit HR symposium in Almere op boeiende wijze vertellen over de uitkomsten van het jaarlijkse HR Trendonderzoek. Met de belangrijkste bevindingen en ontwikkelingen uit HR Trends 2017-2018 wordt een focus gelegd op de toekomstbestendigheid van het HR-vak. Zoals hij het zelf zegt “ik sla een bruggetje naar het dagthema”. Daarnaast worden er tijdens het HR symposium een vijftal workshops aangeboden die vanuit verschillende perspectieven de Revolutie & Evolutie van HR belichten: 1. HR Sucks 2. Talentbenutting = Maatwerk! 3. “Flexer dan Flex” 4. HR Analytics heeft met cijfers niet van doen!? 5. Geluk & Rendement In 2 rondes kan er gekozen worden hoe je de HR (R)Evolution in wilt gaan. De vraag is misschien wel hoe willen wij eruit komen?! Lees een korte introductie van de onderwerpen per workshop.
Programma
13.00 - 13.45 uur  Inloop en inschrijving workshops 13.45 - 15.00 uur  Inleiding met o.a. Hans van der Spek over HR Trends 15.00 - 15.30 uur  Pauze 15.30 - 16.15 uur  Workshopronde 1 (Keuze uit 5 thema's) 16.15 - 16.45 uur  Pauze 16.45 - 17.30 uur  Workshopronde 2 (Keuze uit 5 thema's) 17.30 - 18.00 uur  Afsluiting met hapje en een drankje     KostenDeelname aan dit symposium is gratis voor NVP-leden.  Ook niet-leden zijn van harte welkom! Zij betalen € 50,00 voor dit symposium.
Locatie

Hogeschool Windesheim Flevoland
Hospitaaldreef 5
1315 RC Almere

Meer informatie

Voor vragen m.b.t. tot aanmeldingen/bevestigingen kun je contact opnemen met de NVP via activiteiten@nvp-plaza.nl.

Aanmelden
Aanmelden voor dit symposium is mogelijk voor leden en niet leden via onderstaande button.

 Annuleringsregeling

Deelname aan dit symposium is gratis voor NVP-leden.
Niet-leden betalen bij inschrijving € 50,00.  Bij no show (ook voor leden) ontvang je van ons een factuur ad. € 25,00.

Indien je onverhoopt verhinderd bent, kun je je tot één week voor de workshop kosteloos afmelden (activiteiten@nvp-plaza.nl).

Onze partners