11/04
2019

Tot ziens!' beoordelingsgesprek, 'Hallo!' talentontwikkelgesprek

Locatie

Best Western Plus City Hotel Gouda, Hoge Gouwe 201, 2801 LE in Gouda.

Organisator
NVP Activiteitenbureau
Doelgroep
Young Professionals, Professionals, Seniors
2 PE

De traditionele wijze van 'old’ beoordelen, waarin één keer per jaar een eenrichtings-verkeergesprek wordt gevoerd vooral over wat er fout is gegaan, zou out zijn. Talentontwikkeling, duurzame inzetbaarheid en werkplezier zijn thema’s die in continue dialogen met namen als Het Goede Gesprek en Het FIT-gesprek (Functioneren, Inzetbaarheid, Talentontwikkeling) besproken worden. Gesprekken waarin de zelfregie van medewerkers hoog is. 

In een interactieve inspiratie sessie nemen Jacco van den Berg en Jan Prins de deelnemers mee naar het op een andere wijze voeren van gesprekken met medewerkers over met plezier lerend presteren. Op basis van de leerwensen wordt het programma verder ingevuld, maar hieronder alvast een aantal punten die zeker de revue passeren:

  • kennismaking, inventarisatie leerwensen en uitkomst quiz
  • is old beoordelen out?
  • wat zijn de vijf uitgangspunten van Het Nieuwe Beoordelen? (interactieve presentatie)
  • hoe talentontwikkeling vorm en inhoud te geven?
  • hoe het gedachtengoed van HNB in de organisatie verder te brengen? 

Onze sprekers zijn Jacco van den Berg van Van den Berg Training & Advies en Jan Prins, oprichter van Priman. Jacco is auteur van het boek Het Nieuwe Beoordelen, focus op talenten en talentexpert Jan Prins ondersteunt organisaties bij vraagstukken rondom het beter benutten van talenten van medewerkers.

Programma

15.45 – 16.15 inloop
16.15 – 17.30 inhoudelijk programma
17.30 – 18.00 pauze
18.00 – 19.00 inhoudelijk programma

Locatie

Best Western Plus City Hotel Gouda, Hoge Gouwe 201, 2801 LE in Gouda.

Meer informatie

Voor praktische en inhoudelijke zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP-afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl

Kosten:
De bijeenkomst is kosteloos voor NVP-leden, niet NVP-leden zijn uiteraard ook van harte welkom maar betalen € 50,00. 

Voor deelname aan de bijeenkomst ontvangen Certified HR Professionals 2 PE-punten.

Beeldmateriaal evenement
Op de bijeenkomsten van de NVP worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van de bijeenkomst bij de registratiebalie of organisator. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nlAls je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners