23/05
2019

Van opleiden naar oplossen

Locatie

't Veerhuis, Nijemonde 4, 3434 AZ Nieuwegein

Organisator
NVP Activiteitenbureau + Coaching Nederland
Doelgroep
Professionals, Young Professionals
2 PE

Vaak wordt gedacht dat opleiden de oplossing is voor knelpunten in het functioneren van medewerkers of teams. Dus wordt er ook snel naar dit wapen gegrepen. De vraag is alleen; 'Wordt hiermee ook de oorzaak weggenomen?'. Vaak niet.

Coaching Nederland heeft Guus van Deelen uitgenodigd om de deelnemers in deze MeetUp kennis te laten maken met een beproefde manier om de business impact van L&D te vergroten door middel van 'Root Cause Analysis'. 

Programma

16.00 - 16.30 Welkom en introductie 
16.30 - 17.30 Masterclass Guus van Deelen.
17.45 - 18.15 Toepassing en oefening.
18.15 - 18.45 Reflectie in subgroepen.
18.45 - 19.00 Plenaire 'wrap up'.
19.00 - 19.30 Napraten onder genot van een drankje en hapje.

Locatie

't Veerhuis, Nijemonde 4, 3434 AZ Nieuwegein

Meer informatie

Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP-afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl

Kosten:
De bijeenkomst is kosteloos voor NVP-leden, niet NVP-leden zijn uiteraard ook van harte welkom maar betalen € 50,00.

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 2 PE-punten.

Beeldmateriaal evenement
Op de bijeenkomsten van de NVP worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van de bijeenkomst bij de registratiebalie of organisator. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nlAls je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners