15/02
2018

Verandermanagement

Locatie

Atos Nederland B.V.
Flight Forum 3000
5657 EW Eindhoven
Bedrijventerrein nr. 5926

0 PE

 

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 2 PE punten

 


Workshop praktische tips voor een “Change plan”
Stel; je hebt net een boeiende vergadering gehad met collega’s en “Ja” we gaan veranderen. En jij mag dat even gaan uitwerken. Loop jij er ook zo tegenaan, met vragen waar je moet beginnen en hoe wordt een logische lijn opgebouwd. Hoe krijg je het toekomstbeeld helder?

In een workshop praktische tips voor een change plan, neemt Yvonne Arts je mee aan de hand van een change plan template. Naast theoretische modellen, ook tips hoe en wanneer deze modellen praktisch worden toegepast. Geen droge kost maar bijna een invuloefening van stakeholdermatrix en impactanalyse tot en met de aanpak en een link naar een communicatie plan. Uiteraard een uitstap naar het proces van ontwerp tot uitvoering. Hoe kan men ervoor zorgen dat iedereen het eens is met de inhoud (inclusief sponsor) om daarna het change plan ook daadwerkelijk uit te voeren.

Kortom van inhoudsopgave tot roadmap/ planning en dat in een notendop. Bereid je voor op een roller coaster. 

Programma

17.00 inloop met soep en een broodje
17.30 starten presentatie deel 1
19.00 pauze
19.15 oefening stakeholdermatrix en presentatie deel 2
20.30 afsluiting en borrel

Locatie

Atos Nederland B.V.
Flight Forum 3000
5657 EW Eindhoven
Bedrijventerrein nr. 5926

Meer informatie

Kosten
Deelname aan deze bijeenkomst is voor leden van de NVP gratis. Ben je geen NVP-lid, dan is de entree € 50,00. Leden mogen één keer per jaar gratis een introducé meenemen.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-plaza.nlAls je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Aanmelden 
Meld je aan door op onderstaande button te klikken en het gehele proces af te ronden. Let op; er is plaats voor 20 deelnemers. Mocht de bijeenkomst vol zitten, kun je je alsnog aanmelden maar krijg je een week voor start van de bijeenkomst bericht dat je op de wachtlijst staat en er een tweede bijeenkomst wordt ingepland. Over de nieuwe datum ontvang je later informatie. 

Onze partners