11/10
2022

Verdieping: praktische aanpak Diverse en Inclusieve bedrijfscultuur

Locatie

Leiden of Rotterdam

Organisator
NVP Kring Holland
Doelgroep
Professionals
0 PE

Na een succesvolle showcase in april, praten we op verzoek van de deelnemers graag verder welke uitdagingen HR professionals hebben over dit onderwerp. Hoe krijg je het nut en noodzaak van een inclusieve organisatie op tafel bij het management? Waar begin je en welke praktische zaken heb je nodig? Hoe schijf je inclusieve vacature teksten?

Programma

Programma en sprekers worden later bekend gemaakt:)

Locatie

Leiden of Rotterdam

Meer informatie

Voor meer informatie of het aanmelden als spreker kan contact opgenomen worden met Brenda Warmer van NVP Kring Holland op 06-22846221 of via brenda.warmer@adm.com

Annuleringsregeling
Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op jouw online deelname. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Als je je opgeeft en niet deelneemt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, wordt het no-show tarief à € 15,- exclusief btw in rekening gebracht.

Onze partners