28/05
2018

Vertrouwen is goed, controle is beter!?

Locatie

Bedrijfsverzamelgebouw De Goeman
Goeman Borgesiuslaan 77
3515 ET UTRECHT

0 PE

Heeft jouw organisatie al een Vertrouwenspersoon? Zo ja, dan behoort de organisatie tot de minderheid. Door de #MeToo discussie is het besef dat ongewenst gedrag vaker voorkomt dan we vaak denken sterk toegenomen. De gevolgen zijn groot: zowel voor de werknemer, maar zeker ook voor de werkgever. Zo bedragen de kosten veroorzaakt door ziekteverzuim als gevolg van bijvoorbeeld pesten:  900 miljoen euro aan loondoorbetaling voor werkgevers, aldus TNO.

Het aanstellen van een Vertrouwenspersoon en Klachtencommissie kan helpen bij het voorkomen en oplossen van ongewenst gedrag. En daardoor ondersteunend zijn aan je verplichtingen als werkgever.

Waar je allemaal rekening mee moet houden, kom je te weten tijdens deze interactieve workshop. Er zal onder andere aandacht besteed worden aan het wettelijk kader rond ongewenste omgangsvormen, terwijl ook stil gestaan zal worden bij de Vertrouwenspersoon Integriteit. Maar het zal vooral praktisch toepasbaar zijn.

De workshop wordt verzorgd door Marianne van der Meulen, werkzaam o.a. als opleider voor  Vertrouwenspersonen en Klachtenfunctionarissen, als extern Vertrouwenspersoon en Klachtenfunctionaris. Zie ook www.getacoach.nl

Programma

17.30 uur ontvangst met broodjes
18.00 uur aanvang workshop
19.30 uur einde presentatie/aanvang netwerkborrel
20.30 uur einde borrel

Kosten
NVP-leden mogen kosteloos deelnemen aan de bijeenkomst. Niet-leden zijn ook van harte welkom maar betalen een vergoeding van € 50,00.      

Locatie

Bedrijfsverzamelgebouw De Goeman
Goeman Borgesiuslaan 77
3515 ET UTRECHT

Meer informatie

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Marianne van der Meulen via info@getacoach.nl. Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-plaza.nl.

Certified HR Professionals ontvangen bij deelname 2 PE punten

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-plaza.nlAls je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners