30/05
2017

Wat heeft echt impact op duurzame inzetbaarheid

Locatie

De Inspiratieloods
Driekieftenweg 3
7214 PJ Epse (nabij Deventer aan de A1)

https://www.deinspiratieloods.nl/Contact/Route.html

0 PE

Certified HR Professionals ontvangen bij deelname 2 PE punten 

 

De term 'duurzame inzetbaarheid' is (weer) actueel in discussies over arbeidsmarkt en werk anno nu en in de toekomst. Daarom is het interessant met elkaar te verkennen wat het precies is en vooral wat het kan betekenen voor je eigen organisatie. Waar hebben we het over? Waar heeft het allemaal (niets) mee te maken? Wat zijn de laatste inzichten? En welke trends zijn erop van invloed? Hoe kun je als HR professional het proces op gang brengen en houden in je eigen organisatie?

De workshopleiders Herwin Kamp en Chiel van der Heide geven op interactieve wijze een beeld van het begrip en de werkpraktijk van duurzame inzetbaarheid. we starten met een interactieve en beeldende inleiding die dieper ingaat het begrip duurzame inzetbaarheid en de relatie met organisatieontwikkeling, trends en arbeidsmarkt. Daarbij is ook zeker van belang dat we kennis met elkaar delen en elkaar kennis en kunde versterken.

Vervolgens geeft Herwin Kamp ons een helder en praktisch inzicht in hoe je met duurzame inzetbaarheid aan de slag kunt in je organisatie. In het afgelopen twee jaar heeft Herwin Di stevig op de kaart weten te zetten bij Provincie Overijssel en heeft daarbij een strak proces gehanteerd waarin meerder sporen parallel of volgordelijk in elkaar grijpen en elkaar versterken.  Dit heeft geleid tot niet alleen bewustwording en activiteiten maar zeker ook tot tastbare resultaten.

Aan het einde van de workshop heb een actueel beeld van  duurzame inzetbaarheid en weet je hoe je het kunt aanpakken in jouw organisatie. 

Herwin Kamp is werkzaam als senior HRM-adviseur bij de Provincie Overijssel en daarnaast werkzaam als zelfstandig adviseur. Hij adviseert management en directie op het gebied van strategische personeelsplanning, organisatie- en cultuurvraagstukken en complexe HRM thema’s. Hij is 20 jaar werkzaam geweest in verschillende management en HR functies bij grote bank en verzekeringsorganisaties. Theoretische geschoold HBO-HRM, SIOO en Strategische HRM Neijenrode. De laatste jaren adviseert en begeleid hij management en medewerkers bij  het inrichten van een wendbare organisatie en blijvende inzetbaarheid.

Chiel van der Heide (1960) is eigenaar van Brooklyn Groep en lid van het Factor Vijf Gezelschap van trainers en adviseurs. Hij heeft in zijn ruim 30-jarige loopbaan in diverse velden van het HR-vak gewerkt. Tot 2012 was hij werkzaam bij grotere organisaties, onder meer bij een uitgeverij, een universiteit en een grote bank. Thema’s waren duurzame inzetbaarheid, cultuurverandering en het Nieuwe werken. Theoretisch geschoold (Bedrijfskunde, SIOO) en met een praktische stijl, begeleidt hij medewerkers en leidinggevenden in onder meer (semi-)overheid, onderwijs, zorg en de energiesector bij het ontwikkelen van duurzame werkrelaties. 

Programma
16.45 uur  Inloop met koffie/thee
17.00 uur Presentatie van Chiel van der Heide
18.00 uur  Diner
18.15 uur  Interactief gedeelte
19.15 uur  Afsluiting en netwerkborrel


Kosten
Deelname aan dit evenement is voor NVP-leden gratis. Niet-leden zijn uiteraard ook van harte welkom, zij betalen € 50,-.

Locatie

De Inspiratieloods
Driekieftenweg 3
7214 PJ Epse (nabij Deventer aan de A1)

https://www.deinspiratieloods.nl/Contact/Route.html

Meer informatie

Voor inhoudelijke informatie over deze bijeenkomst kun je contact opnemen met Karin Hibma, e-mail hibma-advies@planet.nl. Voor praktische zaken over aanmeldingen/bevestigingen en dergelijke kun je contact opnemen met de afdeling Activiteiten, tel. 033 247 34 81, e-mail activiteiten@nvp-plaza.nl.

Annuleringsregeling

Indien je onverhoopt verhinderd bent, kun je je tot een week voor de bijeenkomst kosteloos afmelden. Annuleren kan uitsluitend per post of e-mail (activiteiten@nvp-plaza.nl). Indien je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte kosten á € 50,- in rekening gebracht.

Aanmelden
Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via onderstaande button.

Onze partners