25/09
2020

Weconomics Certified Program

Organisator
NVP Activiteitenbureau
Doelgroep
Professionals, Seniors, Young Professionals, C-Level
0 PE

“Education is the passport to the future. The future belongs to those who prepare for it today” (Malcolm X)

Het Weconomics Certified Program (WCP) is een (niet technisch) leerwerkprogramma dat zich richt op digitaal leiderschap, digitale transformatie en datatechnologie en op het ontwerpen en ontwikkelen van blockchain consortia/digitale ecosystemen en de implementatie van de digitale lopende band.

Je combineert moderne organisatiekunde met disruptieve datatechnologieën zoals blockchain, internet of things en kunstmatige intelligentie. Het WCP start voor de vierde keer in september 2020 (WCP-4) en is door Computable genomineerd als één van de beste opleidingen van 2019. In dit programma nemen zowel cursisten als organisaties deel. Als cursist volg je het onderwijsprogramma en als organisatie verstrek je een opdracht die door cursisten uitgevoerd wordt.

Waarom dit programma? 
Het is moeilijk navigeren en keuzes maken in deze turbulente digitale tijden. Hierbij is het grootste gevaar niet te turbulentie, maar het blijven navigeren op de logica van gisteren. Je hiervan bewust zijn is een goed begin. Vervolgens gaan we in dit certified program samen verkennen, use cases uitwerken en aan de slag met echte digitale transformatie, het opzetten van digitale ecosystemen en het toepassen van de digitale lopende band.

Wat is het resultaat?
Het belangrijkste resultaat voor organisaties is het tegengaan van digitale verspilling en het leveren van meerwaarde voor de eindklant. Na afloop zet je een digitale transformatie in gang die werkt en een forse besparing realiseert voor je organisatie of opdrachtgevers. Digitale verspilling is vaak meer dan een derde van de totale kosten van organisaties. Waarschijnlijk ook van jouw organisatie.

Cursisten bereiden zich voor op de rol van digitaal leider en ontwerper. Onderwerpen die behandeld worden zijn onder andere blockchain, rijke data, datalogistiek, AI, IoT, robotica, data science en de digitale lopende band. We bieden een halfjaar programma waarin cursisten één dag per week interactief onderwijs volgen en ervaring kunnen opdoen binnen projecten, organisaties of startups.

We werken samen met onderwijs- en onderzoeksinstellingen, bedrijfsleven, overheid en maatschappij. Zo bouwen we samen nieuwe ecosystemen waarin digitale transformatie pas echt tot haar recht komt.

Meer aanvullende informatie vind je op de website van WeConomics

Meer informatie

Als cursist kun je kiezen uit drie varianten

  1. volledig programma (€ 2.500,- ex BTW)
  2. losse modules (€ 250,00 per module ex BTW)
  3. volledig (online) theorieprogramma (€ 1.250,- ex BTW)

Wanneer je het certified programma wilt combineren met een stage- of afstudeeropdracht, selecteer je optie 1. De opdrachtgever (sponsor) betaalt het onderwijs, stagevergoeding en eventueel extra begeleiding. Als opdrachtgever kun je, via een consortium, al opdrachten indienen vanaf € 2.000,- 

Aanmelden voor NVP-leden
NVP-leden krijgen 10% korting op de inschrijving. Van belang is dat je dit bij aanmelding duidelijk aangeeft en je toonbaar lid moet zijn van NVP. Aanmelden kan via deze pagina

Onze partners