15/06
2017

Week van de Bevlogenheid event

0 PE

Bevlogen mensen halen voldoening uit hun werk, zijn zeer betrokken en voelen zich energiek, vitaal en trots. Daarmee draagt bevlogenheid bij aan onze psychische en lichamelijke gezondheid. Net zo belangrijk is dat bevlogen mensen productiever en innovatiever zijn.

Bedrijven met een groot aantal bevlogen medewerkers doen het hierdoor beter op o.a. de volgende gebieden: 10% hogere klantloyaliteit, 20% meer verkoop, 17% meer productie, 21% winstgevender, 41% minder verzuim. (Gallup) Helaas kan slechts minder dan 20% van de Nederlandse werknemers als bevlogen worden aangemerkt. We halen er dus niet uit wat erin zit.

Vanuit deze ambitie is de Week van de Bevlogenheid (van 12 t/m 16 juni 2017) ontstaan. Vijf dagen in het jaar extra aandacht voor alles dat bijdraagt aan het vergroten van bevlogenheid, betrokkenheid en trots in het Nederlands bedrijfsleven. Met als doel:

'In 2025 is 80% van werkend Nederland bevlogen en trots!'

Ben je op zoek naar inspirerende voorbeelden en praktijkgerichte tips om hier binnen je eigen organisatie mee aan de slag te gaan? Kom dan op donderdagmiddag 15 juni (13.30 - 18.00 uur) naar het Week van de Bevlogenheid-event in het AFAS Da Vinci theater te Leusden! Het overkoepelende thema van de middag is ‘Succesvol werken aan bevlogenheid’.

Als lid van de NVP krijg je bovendien 20% korting op de kaartprijs. Gebruik hiervoor de speciale NVP-kortingscode: NVPwvdb. Neem ook gerust introducees mee, voor hen geldt hetzelfde aanbod. Wil je je aanmelden? Klik dan hier.

Meer informatie

Wil je meer weten over de Week van de Bevlogenheid, het programma en de sprekers? Kijk dan op www.weekvandebevlogenheid.nl.

Onze partners