13/02
2018

Workshop 'Appreciative Inquiry en MAGIE: Het Nieuwe Beoordelen'

Locatie

Tauw b.v.
Handelskade 37
7417 DE DEVENTER

Parkeren kan bij https://www.q-park.nl/nl/parkeren-bij-q-park/per-stad/deventer/p-r-handelskade
Kijk voor meer informatie op www.tauw.nl

0 PE

 

 Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 3 PE punten

 

 

Het nieuwe beoordelen gaat over sturen op talent, in plaats van over afvinklijstjes die vooral benadrukken wat er niet goed gaat. Immers, sturen op talent resulteert in betere prestaties. Maar hoe doe je dat in de praktijk? Met de workshop Het Nieuwe Beoordelen neemt Van den Broek en Partners je mee in twee praktische instrumenten die jou helpen om medewerkers te beoordelen op basis van wat er al goed gaat en wat er nog beter kan: Appreciative Inquiry en MAGIE doelen.

Appreciative Inquiry
Appreciative inquiry is een methode waarbij je, in tegenstelling tot het traditionele beoordelingsgesprek, de focus legt op wat er al goed gaat en hoe je de kwaliteiten en talenten van medewerkers zo effectief mogelijk inzet om aan de afdelings- en of organisatiedoelstellingen bij te dragen. Deze positieve benadering zorgt voor meer motivatie, betere resultaten en minder ongewenst verloop. Tijdens de workshop leer jij alles over de praktische toepasbaarheid van wat wij waarderend vernieuwen noemen.

MAGIE doelen
Waar SMART de doelen heel concreet maakt, zorgt MAGIE juist voor meer draagvlak en betrokkenheid. Door doelen aan de MAGIE elementen te toetsen, zorg je dat medewerkers intrinsiek gemotiveerd worden en dat zij zich aan deze doelen kunnen en willen verbinden. Tijdens de workshop gaan we dieper in op wat MAGIE doelen zijn en op wat de meerwaarde van MAGIE doelen is en leer jij door middel van oefeningen en praktijkvoorbeelden hoe je MAGIE succesvol toepast.

Kosten
Deelname aan deze bijeenkomst is voor NVP-leden gratis.
Niet-leden betalen € 75,- exclusief BTW.
Meld je snel! (maximaal 20 deelnemers mogelijk)

Programma

 

12.30–13.00 uur

Inloop met koffie/thee en broodje

13.00–16.30 uur

Workshop

  • Kennismaking & inleiding
  • Performancemanagementcyclus
  • Waarderend Vernieuwen
  • Van SMART naar MAGIE

16.30 uur

Afsluiting

Locatie

Tauw b.v.
Handelskade 37
7417 DE DEVENTER

Parkeren kan bij https://www.q-park.nl/nl/parkeren-bij-q-park/per-stad/deventer/p-r-handelskade
Kijk voor meer informatie op www.tauw.nl

Meer informatie

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Karin Hibma (k.hibma@planet.nl). Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-plaza.nl.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-plaza.nl. Als je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte kosten á € 50,- in rekening gebracht.

 

Onze partners