08/09
2017

Workshop Employee Experience & Happiness@Work, de nieuwe uitdaging voor HR

Locatie

Het gloednieuwe gebouw van de Hogeschool Rotterdam
Kralingse Zoom 91
3063 ND Rotterdam

0 PE

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 1 PE punt


Organisaties die gelukkige medewerkers hebben zijn succesvoller, productiever en creatiever. Het verzuim en verloop is lager en de organisatie heeft een grotere aantrekkingskracht voor talenten. Soft gepraat? Uit onderzoek blijft dat deze organisaties lagere kosten hebben, tevredener klanten en meer rendement hebben en meer investeren. De vraag voor HR-managers/Business partners is eigenlijk niet of maar hoe zij zich gaan bezighouden met deze uitdaging. 

Wil je aan de slag om vanuit HR de best mogelijke ‘employee experience’ te creëren? Neem dan deel aan interactieve workshop Employee Experience & Happiness@ Work van Heleen Mes van het HappinessBureau.

In de workshop komt aan bod:

  • De principes van Happiness@Work en Employee Experience, gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten.
  • Employee Experience volgens H.E.A.R.T-model
  • (Inter)nationale Best Practises van HR instrumenten voor de Employee Experience Journey
  • Hoe je werkgeluk in je organisatie kunt meten.
  • Aan de slag met Employee Experience in jouw organisatie

Heleen Mes bereikte als HR-directeur met twee werkgevers een toppositie Beste Werkgevers en geeft workshops en presentaties over de (inter)nationale Employee Experience-ontwikkelingen bij Beste Werkgevers, High Performance Organisaties en Gelukkig Werken-bedrijven. Zij is editor van de succesvolle nieuwssite Happy People Better Business Nieuws (www.hpbbnieuws.nl) en LinkedIn group Employee Experience Nederland/België. Zij werkt verder als HR directeur, consultant en docent HRM. Heleen is ervan overtuigd dat bedrijven succesvoller worden als zij streven naar happiness@work en zich verbinden met de wereld om hen heen. Informatie over geluk deelt ze graag met je om je te inspireren. 

Wil je als HR-professional boordevol nieuwe ideeën en geïnspireerd het weekend in? Ervaren hoe je je eigen happiness@work kan verbeteren, ideeën uitwisselen met andere deelnemers en daarna relaxed en filevrij naar huis rijden? Schrijf je dan snel. via onderstaande button, in voor deze unieke workshop met Heleen Mes. 

Programma

15.00 - 16.00 uur        Inloop en mogelijkheid voor rondleiding in het gloednieuwe gebouw en informatie over de nieuwe onderwijsvisie van de Hogeschool Rotterdam
16.00 - 17.45 uur        Inhoudelijk programma onder leiding van Heleen Mes
17.45 - 19.00 uur        Borrel en muziek en mogelijkheid tot netwerken met NVP-leden, studenten en Alumni van Hogeschool Rotterdam

Kosten
Deelname aan deze bijeenkomst is voor NVP-leden, studenten en alumni van de Hogeschool Rotterdam gratis. Uiteraard is het ook mogelijk voor niet-leden om deel te nemen aan deze bijeenkomst. Ben je geen lid, student of alumni van Hogeschool Rotterdam? Dan betaal je € 50,-. 

Locatie

Het gloednieuwe gebouw van de Hogeschool Rotterdam
Kralingse Zoom 91
3063 ND Rotterdam

Meer informatie

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met René Jillissen (renejillissen@gmail.com / 06 158 604 69) of met Frank van der Graaf via frankvandergraafdenhaag@kpnmail.nl. Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-plaza.nl.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-plaza.nl. Als je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte kosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners