15/05
2018

Gezocht: Enthousiaste NVP-leden voor het organiseren van inspirerende activiteiten!

Jij bent één van de 150 leden van de NVP-Kring Noord en actief in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Kring Noord organiseert activiteiten voor NVP-leden in het noorden van het land, voor wie de landelijke bijeenkomsten en evenementen soms te ver weg zijn. Wij zijn op zoek naar enthousiaste leden die een actieve bijdrage willen leveren aan NVP-activiteiten in het noorden.

Wat zoeken wij?
Kring Noord wil haar leden graag een afwisselend activiteitenprogramma aanbieden, zoals intervisiebijeenkomsten, een bedrijfsbezoek of gewoon een informele bijeenkomst om ervaringen uit te wisselen met beroepsgenoten. Aan jou de vraag om met leuke ideeën te komen en deze, samen met het bestuursteam en andere enthousiaste vrijwilligers, uit te werken en te organiseren.

Wat vragen wij?
Enthousiasme! Ideeën! Wij geloven in het belang van ontmoeting en dat we dat het beste met elkaar kunnen organiseren. Of je nou veel of weinig HR-ervaring hebt, breed georiënteerd bent of juist gespecialiseerd: iedereen is welkom!

Aanmelden!
Aarzel dus niet en stuur een mailtje naar Lotte van der Haar en/of Hans Kerkhoven, bestuursleden van kring Noord. Wij maken graag persoonlijk kennis om samen met jou en andere NVP-leden inspirerende activiteiten te organiseren voor de noordelijke provincies!

Lotte van der Haar lottevanderhaar@hotmail.com
Hans Kerkhoven hanskerkhoven@gmail.com

Onze partners