16/05
2018

Met NVP-korting naar de Week van de Bevlogenheid!

Bevlogenheid is de haast magische state-of-mind die ontstaat wanneer mensen:
1. Sterk betrokken zijn bij het werk omdat het bijdraagt aan het gezamenlijke hogere doel/purpose (toewijding);
2. Datgene doen waar ze plezier aan beleven en helemaal opgaan in het werk (absorptie/flow-ervaring);
3. Hierbij bruisen van energie en zich krachtig en trots voelen (vitaliteit).

Over de Week van de Bevlogenheid
Bevlogen mensen halen voldoening uit hun werk, zijn zeer betrokken en voelen zich energiek, vitaal en trots. Daarmee draagt bevlogenheid bij aan onze psychische en lichamelijke gezondheid. Net zo belangrijk is dat bevlogenheid mensen productiever en innovatiever maakt. Helaas kan het grootste deel van de Nederlandse werknemers niet als bevlogen worden aangemerkt. We halen er dus niet uit wat erin zit. Wij geloven dat dit beter kan! 

Bevlogen medewerkers maken hét verschil en zijn ook nog eens gelukkiger. Dit gunnen we heel Nederland. Daarom zet het team van de Week van de bevlogenheid zich samen met haar ambassadeurs harte in voor de volgende ambitie: IN 2025 IS 80% VAN WERKEND NEDERLAND BEVLOGEN EN TROTS! Wat zou het betekenen als we dit samen realiseren? Een mooie uitdaging, waar het Week van de Bevlogenheid-team zich graag voor inzet. Deze uitdaging kunnen we natuurlijk niet alleen realiseren. Daarom organiseren wij op 7 juni a.s. het event “Van Purpose naar Presteren” zodat leidinggevenden en HR-professionals inspiratie kunnen op doen en met elkaar kunnen sparren over het onderwerp om daarna zelf aan de slag te gaan in hun eigen praktijk. Bouwen aan meer on-the-job bevlogenheid, betrokkenheid en resultaat doe je immers samen! 

Over het event 
Het Week van de Bevlogenheid-event is gepland op donderdag 7 juni. Het thema is ‘Van Purpose naar Presteren’ en we zijn trots op de volgende sprekers:

Guido Heezen, oprichter/eigenaar van Effectory en directeur van de jaarlijkse Beste Werkgever van Nederland-award: ‘De winnaars van de Beste Werkgevers-awards 2017-2018 blinken onder meer uit in betrokkenheid en bevlogenheid.’ Hun geheim? Guido deelt met ons de best practices en verhalen áchter de succescijfers.

Dr. Bas Kodden is directeur van het Executive MBA program aan Nyenrode Business Universiteit. Als leiderschapscoach helpt hij topmensen uit het zakenleven beter te presteren. Olympisch- en wereldkampioenen, topondernemers en CEO’s wisten zijn visie op leiderschap reeds te waarderen. Een visie, die is gebaseerd op 15 jaar ondernemerservaring en 15 jaar wetenschappelijk onderzoek. Zijn bekendste boek heet ‘Word een HELD’ en gaat over effectief zelfmanagement. Het boek veroverde in 2016 de #1-positie en bleef ruim 500 dagen in de Bestseller Top100. Sindsdien wordt hij door veel bedrijven gevraagd een bijdrage te leveren aan bevlogenheid binnen teams.

Marco Aarnink is één van de succesvolste jonge ondernemers van Nederland. Hij maakte van zijn bedrijf Drukwerkdeal.nl in korte tijd groot en verkocht het vervolgens met succes. Hoe is dit proces verlopen? Wat heeft hij gedaan om zijn 175 medewerkers dagelijks te motiveren? Wat dreef hem toen en waarin wil hij nu het verschil maken? Welke praktische tips kan hij met ons delen over het aanbrengen van purpose en het vergroten van teamprestaties?

Paul van Heeringen is mede-oprichter van IMPACT on the Job en mede-initiator van de Week van de Bevlogenheid. Paul zal als dagvoorzitter zorgen voor scherpe vragen, interactie en samenvatting van de beste inzichten waarmee ondernemers en leidinggevenden in hun eigen bedrijf zelf direct aan de slag kunnen.

Tijdens de afsluitende borrel is er gelegenheid om inzichten en ervaringen uit te wisselen met de andere bezoekers. 

Als NVP-lid ontvang je direct 25% korting op je ticket. Reserveer je ticket via www.weekvandebevlogenheid.nl en gebruik de code ‘VIPNVP’ dan ontvang jij en de mensen met wie je naar het event komt, direct 25% korting op de ticketprijs.

Meer informatie en om je ticket te reserveren

Onze partners